Liptai Claudia ezért plasztikáztatta a mellét: még a szülései előtt feküdt kés alá

Liptai Claudia az ÉdesKettes című műsorban beszélt arról, hogy annak idején miért döntött a műtét mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám 2018 óta élnek boldog házasságban. Ők a bizonyíték rá, nem feltétlenül szerencsétlen dolog, ha egy pár a magánéletben és a munkában is társul: 2019 óta állnak közös cukrászdájuk élén, 2021 februárjától pedig együtt vezetik az ÉdesKettes című rádióműsort a 95.8 Sláger FM-en.

A hallgatóik már megszokhatták, hogy az adásokban mindig helyet kap a házaspár egyedi humora, nem rejtik véka alá a véleményüket, illetve olykor néhány személyes történetbe is beavatják a közönséget. 

Liptai Claudia ezért plasztikáztatta a mellét

Hétfő este a plasztika témakörét járták körbe. A 48 éves műsorvezető ekkor fejtette ki, mit gondol a szépészeti beavatkozásokról, valamint mesélt a saját tapasztalatairól is.

liptai claudia 1
Fotó: RTL Klub/ Mestercukrász - Az édesszájú Konyhafőnök

Ő azt vallja, semmi baj nincs a plasztikával, ha ez az egyetlen kulcs valakinek ahhoz, hogy magabiztos legyen, és jól érezze magát a bőrében. Ugyanakkor szerinte fontos, hogy ne legyen természetellenes a végeredmény, ne essünk át a ló másik oldalára.

A cikk az ajánló után folytatódik

Élete párja annyit fűzött hozzá a témához, véleménye szerint a nőknek a plasztikával várniuk kellene a szülés utánig, hiszen a várandóssággal teljesen megváltozik a testük.

- Azt látom most a huszonéves korosztályban, húsz és harminc között, hogy egyre többen mennek plasztikáztatni a cicijüket. Férfiként és a magam nevében tudok beszélni, szerintem nem biztos, hogy ez a helyes út az ő helyzetükben. Egyrészt, mivel még szülés előtt állnak, és a szülés alatt egy nő életében nagyon sok változik - fejtette ki az álláspontját Pataki Ádám.

Liptai Claudia ezzel nem értett egyet, hiszen ő is jóval azelőtt műtette meg a melleit, hogy életet adott volna első gyermekének, Pankának.

- Ezzel nem fogunk egyetérteni, hiszen én magam is, és ezt vállaltam, hogy jóval Panka születése előtt megcsináltattam a cicimet. Nagyon nem szerettem a testemet, nem szerettem azt a részét. Annyival boldogabb és magabiztosabb lettem attól, hogy megcsináltattam. Ez mindenkinek az egyéni döntése - magyarázta a tévés.

Liptai Claudia dögös ruhája

Liptai Claudia szenzációsan nézett ki a fekete, testhezálló ruhában, amit csak egy fekete-fehér masni díszített. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös volt a Nincs idő meghalni című James Bond-film hazai premierjén.

Ezt is szeretjük