Liptai Claudia friss levele Gesztesihez – Szívszorító szavakkal búcsúzott volt férjétől
Liptai Claudia levélben fogalmazta meg, mit jelentett számára Gesztesi Károly.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január 4-én este az egész ország megdöbbent, amikor kiderült, hogy Gesztesi Károly elhunyt. Az 56 éves színész autóvezetés közben rosszul lett. Életéért 50 percen keresztül küzdöttek, sikertelenül. Halálát szívroham okozta.

A jellegzetes hangú sztár halálhírére volt felesége, egyetlen lánya, Gesztesi Panka édesanyja, Liptai Claudia az elsők között reagált, és fejezte ki gyászát.

Liptai Claudia levélben búcsúzott

Gesztesi Károlyt 2020. január 9-én, csütörtökön szűk körű szertartás keretében helyezték végső nyugalomra Budakalászon. A családtagok mellett a legközelebbi barátok, művésztársak voltak csak jelen.

Liptai Claudia ma délután szívszorító levélben fogalmazta meg, mit jelentett számára Gesztesi Károly. Többek között azt írta, egy héttel ezelőttig maga sem voltam tisztában azzal, hogy ha a színész egyszer már nem lesz, az teljesen összeroppantja a lelkét.

"Drága Tobi! 
Szinte megbénulnak az ujjaim, amikor ezeket a sorokat írom. A lelkem most is annyira fáj, mintha lenne benne "egy marék forró lepke." Ez nem egy búcsúlevél, hanem egy levél neked, magamnak. 25 éve része vagy az életemnek. Mindig tudtam, hogy szeretlek, mint volt férjemet, kislányom édesapját, barátomat. De egy héttel ezelőttig magam sem voltam tisztában azzal, hogy ha te egyszer nem leszel, az teljesen összeroppantja a lelkem. A lélek. Az egyik barátod fogalmazott úgy, hogy 185 centi lélek voltál. Az a szeretetáradat, amit hallgattam az elmúlt napokban, szinte már fájt. Állandóan küzdöttél azzal a félelemmel, hogy szeretnek-e? Most üvöltve mondom, gyere vissza, Tobika, és éld meg ezt a szeretetet!

Gesztesi Károly a Sztárban Sztár 2018-as évadában
Gesztesi Károly a Sztárban Sztár 2018-as évadában
Fotó: TV2

Ez az első tanítása ennek a tragédiának. Keresem az értelmet az értelmetlenségben. Amikor elbúcsúztunk tőled a temetésen, és ott álltunk zokogva, egy pillanatra átfénylett a nap a felhőkön, és mint az általad annyira imádott kalandregényekben, rávilágított erre az értelemre. Az egész hatalmas család ott állt összekapaszkodva, egymásban keresve vigaszt, és próbálva megosztani ezt a mázsás súlyt. Tudom, hogy ez a feladatunk. Erre vágytál egész életedben, hogy mindenki, akit szeretsz, együtt menjen az úton.

Régóta tudom, csak a pillanat számít. Jönnek a hetek nélküled, és mindenki megpróbál visszatérni az életbe. Én tudom, hogy valódi megnyugvásra talán soha nem lelek. De tudom, hogy aki élt, az mindig velünk lesz. Ígérem neked, hogy vigyázok a kislányodra, a fiaidra, mindenkire, akit valaha megsimogattál a finom meleg papamaci-kezeddel. Ma este a te színházad "bezár", de én nem búcsúzom, mert arra gondolok, hogy elutaztál egy távoli tájra, ahol most nem érlek el, de ha eljön az idő, újra találkozunk" - írta levelében Liptai Claudia.

Ezt is szeretjük