Súlyos betegsége legyőzte a magyar színészlegendát - Színművészek, akik 2019-ben hunytak el

2019-ben több ismert magyar színművésztől is örökre búcsút kellett vennünk.

2019-ben több ismert színművésztől kellett örökre búcsút vennünk, pótolhatatlanok a színházi, a filmes és a szinkronszakma köreiben is. 

Nagy veszteség Bács Ferenc Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész elvesztése, aki életének 83. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el 2019 áprilisában. 

Erdélyben született, 1977-ben települt át Magyarországra, és rövid idő alatt hazánkban is nagyon népszerűvé vált. Több nagy sikerű magyar játék- és tévéfilmben nyújtott emlékezetes alakítást, köztük A ménesgazda, az Októberi vasárnap, a Faustus doktor boldogságos pokoljárása, A vörös grófnő, az Angyalbőrben és az Állítsátok meg Terézanyut! című alkotásokban.

Jellegzetes hangját mindenki felismeri, aki egyszer hallotta. Számos filmben volt narrátor, és szinkronszínészként is sokat foglalkoztatták, többek közt hangját kölcsönözte Tigrisnek a Micimackó-rajzfilmekben, Brinkmann professzornak (Klausjürgen Wussow) A Klinika című sorozatban vagy Gandalf mágusnak (Ian McKellennek) A Gyűrűk Ura- és A Hobbit-filmekben.

Képes összeállításunkkal azokra a színésznőkre és színészekre emlékezünk, akiket 2019-ben veszített el az ország.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük