Gesztesi Károly így kérte meg Liptai Claudia kezét: Schobert Norbi élő adásban vitte a gyűrűt
Liptai Claudia a NőComment! című műsorban elevenítette fel Gesztesi Károly emlékezetes lánykérését.

liptai-claudia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden házaspárnak megvan a maga sajátos eljegyzési története. A vőlegények között vannak, akik romantikusra veszik a figurát, mások megpróbálják humorral átitatni a fél térdre ereszkedés pillanatát. Kreatív típusokról is hallottunk már, akik kitalálhatatlan helyre rejtik el a gyűrűt, és persze, akadnak olyanok is, akik mindent bedobnak, hogy biztosra menjenek.

Liptai Claudia a NőComment! adásában mesélte el, hogy volt férje, a néhai Gesztesi Károly az utóbbi csoportba tartozott. Olyan eljegyzést fundált ki, amelyre egyszerűen lehetetlen lett volna nemet mondani.

Gesztesi Károly így jegyezte el Liptai Claudiát

A két színész a Vígszínházban találkozott először a ’90-es években. A Macbeth című előadás hozta össze őket, amelyben Liptai Claudia színészgyakornokként volt Gesztesi Károly asszisztense. Öt évvel később fordultak köztük komolyra a dolgok, amikor 2001-ben a Kapj el című musicalben ismét együtt dolgoztak. A darabbéli csókjelenet mindkettejük életét megváltoztatta.

liptai-1
Fotó: RTL II/NőComment!

Amennyire filmbe illő módon bontakozott ki a szerelmük, annyira volt hollywoodi az eljegyzésük is. Gesztesi Károly élő adásban tette fel a nagy kérdést Liptai Claudiának.

- Emlékezetes volt, amikor Karcsi megkérette a kezemet Schobert Norbival a Mokka élő adásában. Egyszer csak megjelent Norbi egy gyűrűvel. Ott állt Havas Henrik mellettem, emellett mit lehetett volna mondani? Otthon meg is jegyeztem neki, hogy azért biztosra ment - mesélte a talk-show háziasszonya.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt sem fogja sosem elfelejteni, ahogy jelenlegi férje, Pataki Ádám megkérte. A cukrász közös gyermekükkel, az akkor mindössze hat hónapos Marcival a karjában kérdezte meg tőle, hogy igent mond-e.

A pillanat, amikor Pataki Ádám eljegyezte Liptai Claudiát.
A pillanat, amikor Pataki Ádám eljegyezte Liptai Claudiát.
Fotó: RTL II/NőComment!

- Egy messzi szigeten történt. Azt hitette el velem, hogy egy születésnapra igyekszem. Ádám a kisfiam nevében írta az eljegyzést, aztán adta oda a gyűrűt. Később pedig volt egy elképesztő esküvőnk.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya

Liptai Claudia és a néhai Gesztesi Károly közös gyermeke 2006 júliusában látta meg a napvilágot. Gesztesi Panka eleinte a sportban ért el sikereket, sportaerobikban nemzetközi versenyeken is részt vett, majd a szépségipar is felfedezte magának. Képes összeállításunkban megnézheted az új és az eddigi modellfotóit is. 

Cover-fotó: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük