Liptai Claudia pikáns hálószobatitkot árult el: férjével zavarba ejtő kérdésre válaszoltak

Liptai Claudia csak egy pillanatig habozott, majd megválaszolta az arcpirító kérdést.

liptai-claudia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia 2015-ben szeretett bele a cukrász Pataki Ádámba, akivel azóta is nagyon boldogok együtt. Közös gyermekük, Pataki Marcell Ádám 2016-ban jött a világra. 

A színésznő-műsorvezető és férje szinte mindent együtt csinálnak, ÉdesKettes címen receptes könyvük jelent meg, és közös rádióműsoruk is ezt a címet kapta. A férfi többször szerepelt felesége talk-show-jában is. 

Liptai Claudia férje a NőCommentben

Liptai Caludia és Pataki Ádám bevállalta, hogy a NőComment! különkiadásában egy játék keretein belül Hajós András tegyen fel nekik kérdéseket a kapcsolatukról, házasságukról. 

liptai-claudia-ferje2
Fotó: RTL II/NőComment!

A kérdés-feleletekből kiderült, a műsor háziasszonya volt az annak idején, aki kiszemelte magának jelenlegi férjét. Az talán senkinek nem okozott meglepetést, hogy az esküvőjük előtt Liptai Claudia volt az, aki jobban izgult, ugyanakkor a válaszokon nagyon jókat derült a stúdió közönsége. 

A hangulat akkor vált egy picit cikivé, amikor Hajós András feltette a kérdést: ki mondta ki először a másiknak, hogy szeretlek? Erre a műsorvezetőnő rögtön tudta a választ, de férje hezitált, és Liptai azt sem sejtette, ezután mélyebben is bele kell mennie a sztoriba. 

- Arról megtudhatunk esetleg valamit, hogy ez milyen körülmények között hangozhatott el? - provokálta ki a következő választ viccesen Hajós András. 

liptai-claudia-ferje1
Fotó: RTL II/NőComment!

- Szex közben. Hol?! - vágta rá Liptai Claudia, aki nagy nyugalommal viselte a faggatózást. 

Pataki Ádám és Liptai Claudia 2018-ban mondták ki a boldogító igent, azóta tökéletes harmóniában élnek együtt kisfiukkal, Marcival és a műsorvezető Gesztesi Károlytól született lányával, Gesztesi Pankával, de sok időt töltenek velük a cukrászmester első házasságában született ikerlányai is.

Gesztesi Panka estélyiben

A NőComment! ünnepi adása Liptai Claudia és magas, karcsú lánya számára is különleges volt, a műsorvezető ugyanis Gesztesi Pankát konferálhatta fel az egyik meseszép ruhaköltemény modelljeként: a Daalarna divattervezőjének egy aranyszínű, uszályos estélyikreációjában ragyogott.

Cover-fotó: RTL Klub/NőComment!

Ezt is szeretjük