Liptai Claudia az iskolában mindenkinek beszólt - Tanárai sokszor megszégyenítették
Liptai Claudia szerette az osztálytársait, de ehhez az időszakhoz rossz élményei is fűződnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy folyamatosan beszólt mindenkinek, Liptai Claudia nagyon szerette általános iskolai osztályát, a mai napig tartja velük a kapcsolatot. 

Az általános iskolához ugyanakkor sok kellemetlen élménye is fűződik, sokszor megszégyenítették. 

Liptai Claudia az iskolában

A színésznő-műsorvezető egy, a Gellért-hegy lábánál található általános iskolába járt, ha becsukja a szemét, sok mindent maga elé tud képzelni. Nagyon szerette, ugyanakkor a tanároknak nem volt nagy kedvence. 

liptai-claudia
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

- Rettentő rossz tanuló voltam. Hát van olyan, hogy egy lánynak másodikban kettes a magatartása?

Én voltam a vagány lány, aki mindenkinek beszól, mindenkinek megmondja, a fiúkkal is konfliktusba kerül.

Tipikusan az a helyzet, amikor a vagány lány hazamegy, és telesírja a párnáját, mert ő valójában nem vagány lány akar lenni, hanem inkább népszerű - mesélte az RTL Klub Nagy szám című műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Rossz magaviselete miatt a tanárok egy részénél nem volt népszerű, akik sokszor megszégyenítették az általános iskolában. 

- Konkrétan elhangzott az a mondat, hogy "Liptai, fiam, belőled semmi nem lesz! Semmi! Senki nem leszel!" A legrosszabb nem is az volt, hogy azt gondoltam, senki nem leszek, hanem hogy az osztálytársaim ezt gondolják. Akkoriban a tanárok kimondott szava szent volt, azt jelentette, amit ő mond, az úgy van - árulta el a műsorban. 

liptai-claudia-osztalytarsa
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

Az osztálytársait nagyon szerette, egyik egykori óvodás és iskolatársával most ugyanannál a rádiónál, a Sláger FM-nél dolgoznak. 

- Pörgős és aktív volt, de nem emlékszem, hogy kifejezetten rossz gyerek lett volna - mondta kollégája, egykori osztálytársa. 

- Nagyon agresszív is tudtam lenni, meg sok voltam - tette hozzá a 47 éves sztár. 

Ismered a magyar műsorvezetők születési nevét?

Annak ellenére, hogy Liptai Claudia több mint két évtizede ismert műsorvezetőként, van egy dolog, amit csak kevesen tudnak róla: azt, hogy 1973. július 15-én nem azon a néven született, mint amivel ismertté vált. Képes kvízünkben tesztelheted, mennyire jól ismered az ismert tévések eredeti nevét. 

Ezt is szeretjük