Lilu volt a legrosszabb első tévés castingján: ezért került be mégis a műsorvezetők közé
Lilu a puszta szerencsének köszönheti, hogy bekerült a Z+ csapatába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg vannak olyan sztárok, akik szinte óvodásként tudják, hogy a rivaldafénybe születtek, másokat a pálya magától választott ki. Néha elég egyetlen véletlen is ahhoz, hogy valaki megalapozza a karrierjét a televízióban.

Lilu életére az utóbbi illik. A műsorvezető 1999-ben debütált a képernyőn a Z+ (később VIVA) nevű zenecsatornán, majd hazánk egyik legismertebb női tévése lett. Olyan produkcióknak volt a háziasszonya, mint a ValóVilág, a Dominónap, a Rettegés foka vagy az X-Faktor, az utóbbi években a Keresem a családom és a Cápák között című műsorokban láthattuk.

Lilu a legrosszabb volt a castingon, mégis beválogatták

Ám nem sokon múlott, hogy ebből a fényes pályafutásból ne legyen semmi. Élete első válogatóján eleinte nem is akart részt venni, majd amikor mégis bevállalta a szereplést, több ezer ember közül a legrosszabbnak bizonyult, ennek ellenére beválogatták.

- Az egyik haveromnak elromlott a kocsija, úgyhogy elvittem a castingra. Úgy volt, hogy kint megvárom, amíg végez. Nagyon sokan voltak, szerintem 18 és 23 között ott volt mindenki, kígyózó sorokban várták, hogy bemehessenek. Miközben várakoztam, elkezdtem egy pasival dumálni, mert végtelenül unatkoztam, de nem tudtam, hogy ő ki - emlékezett vissza az 1KANAPÉN adásában 2021 áprilisában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Utólag derült csak ki számára, hogy a férfi, akivel szóba elegyedett nem volt más, mint a csatorna főszerkesztője, Hermann Péter. Nevetgélt és viccelődött a titokzatos ismeretlennel, aki még arra is rábeszélte, ha már itt van, próbálja ki magát a bírák előtt. Bár Lilu erre először rávágta, hogy ki van zárva, a hosszas unszolásra mégis bement.

- Utána felhívott, és azt mondta: „Figyelj, megnéztem több ezer embert, és nagyon őszintén mondom, hogy a legrosszabb voltál! De nagyon vicces vagy, nagyon szórakoztató vagy, nagyon értelmes vagy, és nekem pont olyan csaj kell, akinek megtanítom a szakmát, megtanítom tévézni, de legyen meg benne az, amit nem lehet tanítani.”

lilu-1
Fotó: YouTube/ZSHOW time

Végül Sebestyén Balázs és Rákay Philip oldalán ő lett a zenetévé egyik fiatal felfedezettje. 1999-től 2003-ig láthatták itt a nézők, majd az RTL Klubhoz igazolt, ahol a mai napig együtt dolgozik azzal az emberrel, aki felfedezte.

- Abszolút hálás vagyok ezért neki. Megtalált, és elvitt egy pályára, ami egyáltalán eszembe sem jutott volna. Az összes műsoromat tőle kaptam, minden műsoromra ő delegált. Tele vagyok olyan élményekkel, olyan sztorik és pillanatok vannak a fejemben, hogyha most vége lenne, akkor is csordultig lenne a szívem.

A VIVA TV műsorvezetői akkor és most

A VIVA TV 2000-ben startolt el hazánkban, és pillanatok alatt sok fiatalt szegezett a képernyők elé. A zenecsatorna mindamellett, hogy az aktuális világhírű előadók legfrissebb videóklipjeit sugározta, számos olyan műsort mutatott be, amelyeket imádott a korosztály. Képes összeállításunkban mutatjuk a csatorna legnépszerűbb műsorvezetőit anno és most.

Ezt is szeretjük