Lilu kisebbik fia már 9 hónapos - Cuki fotót posztolt Félixről
Lilu kisebbik fia már kilenc hónapos, és éppen a tengerparti nyaralást élvezheti.

lilu-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lilu és családja a szilvesztert az Egyesült Arab Emírségekben töltötte, ahonnan egy cuki tengerparti fotót is megosztott: az RTL Klub műsorvezetője a tengerparton fürdőruhában emeli a magasba kisebbik fiát. 

Félix 2019. április 16-án született meg, a fiúcska szépen növöget, már kilenc hónapos.  

Lilu és kisebbik fia, Félix

Lilu nem mutogatja egyik gyermekét sem, közösségi oldalain is csak hátulról készült képeket posztol a csemetéiről. A friss fotón Félix is csak hátulról látható, de ez semmit sem von le a felvétel cukiságfaktorából. A babát édesanyja úgy emeli a magasba, mint az Oroszlánkirályban Mufasa a fiát, Simbát. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szimbám🦁🦁🦁🦁🦁 #ááácveknyáááá

Lilu🌴 (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

A nyaralásról Lilu nagyobbik fiával közös képet is posztolt. A 2009 augusztusában született Dávid már tízéves. 

A 43 éves tévés nagyon örül annak, hogy két fiú édesanyja. Mint a legtöbb szülő esetében, a számára is az volt a legfontosabb, hogy a negyven fölött vállalt terhességével és a babával minden rendben legyen, de a Blikknek tavaly márciusban azt mondta, a lelke mélyén fiús anyuka. 

- Nyilván mindegy volt, fiam lesz vagy lányom, elképzeltem mindkettőt. Láttam a lányom, amint a táskáim valamelyikével megy az első randijára, de közben a lelkem mélyén fiús anyuka vagyok... Imádom, hogy ennyi tesztoszteron vesz körül, várom, hogy kimondhassam: fiaim!

Erős Antónia ikrei

Erős Antónia 2009. július 29-én született ikreit, Szonját és Mátyást csak ritkán mutatja meg. Kisbabák voltak, amikor édesanyjukkal szerepeltek a Story magazin címlapján, majd 2018 májusában láthattuk őket ismét a hetilap címlapján. Az RTL Klub híradósa legutóbb a Best magazin karácsonyi, dupla számának borítóján mosolygott a gyerekeivel. 

Ezt is szeretjük