Liptai Claudia lányát alig ismertük fel - Panka gyönyörű tini lett
Liptai Claudia 13 éves lánya egyre csajosabb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia és Gesztesi Károly házasságából született gyönyörű lányuk, Panka már 13 éves. Szülei méltán büszkék rá, hiszen nemcsak szép, hanem tehetséges is.

A TV2 műsorvezetője óvja családját a nyilvánosságtól, ritkán posztol róluk közösségimédia-platformjaira, a Nők Lapja Gyerek különszámával kivételt tett, és megmutatta gyönyörű családját.

Liptai Claudia és Panka között mindig is harmonikus anya-lánya kapcsolat volt. A 13 éves sztárcsemete egyre önállóbb, már egyedül mehet ide-oda a városban. Bár édesanyja tudja, hogy ez az élet rendje, az aggodalom olykor úrrá lesz rajta. 

A 46 éves sztár azt gondolja, ez saját gyermekkorával állhat összefüggésben: sok trauma érte, így most minél inkább igyekszik megóvni és megbecsülni azt a családi idillt, ami neki kislányként nem adatott meg. Panka visszarepíti gyermekkorába, mikor náluk vendégeskednek barátnői, és a sztár hallja csicsergésüket, ő is újra kislánynak érzi magát.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Liptai Claudia lánya, Panka. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük