Ő Szifon felesége A mi kis falunkban: Lévay Viktória gyönyörű volt a premieren
Lévay Viktória gyönyörű volt a Játékszín új darabjának bemutatóján, aminek ő játssza a főszerepét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyolc hónap után a budapesti Játékszín Szente Vajk első krimijével nyitott 2021. június 4-én. A dominógyilkosságot maga rendezte.

A darabot Lévay Viktória, Fehér Tibor, Szerednyey Béla, Dobó Kata, Náray Erika, Törőcsik Franciska, Kolovratnik Krisztián és Makranczi Zalán játszotta a bemutatón.

Lévay Viktória a Játékszín premierjén

A darab főszerepét, a külügyminiszternőt Lévay Viktória alakítja, aki gyönyörű volt a premieren.

Sokan talán be se azonosítják, hogy a gyönyörű, szőke színésznő ugyanaz a személy, aki A mi kis falunk című sorozatban a 2017-es első évad óta a közmunkás Szifon (Debreczeny Csaba) feleségét, Marcsit alakítja.

levay-viktoria-mi-kis-falunk
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

A 2021-ben, angolszász nyelvterületen játszódó krimi helyszíne egy katamarán, ahol a külügyminisztérium nyolc fontos embere készül egy könnyed hétvégét eltölteni. Victoria, aki alig öt napja foglalta el a külügyminiszteri székét, örömmel fogadja a meghívást miniszterhelyettese, Barry hajójára, remélve, hogy így jobban megismerheti munkatársait. Egészen kellemesen indul az este, míg elő nem kerül egy levél. Innentől kezdve egészen másképp alakul a kiruccanás, mint ahogy eltervezték. Lassan kiderül, hogy senki sem az, akinek látszik, mindenkinek van valami rejtegetnivalója… És a tengerről egyhamar nincs menekvés…

A 47 éves sztár A dominógyilkosság bemutatóján egy királykék, testhezálló ruhában ragyogott, ami kiemelte karcsú alakját. Éles kontraszt az RTL Klub sikersorozatában megformált karakteréhez képest, aki nem visel sminket, sokszor kócos a frizurája, és általában melegítőt, illetve bő pólót hord. 

Lévay Viktória 1998-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Benedek Miklós osztályában. 1998 és 2008 között a József Attila Színház, 2008 és 2012 között a Budapesti Kamaraszínház tagja volt. 2012-től szabadúszó, rendszeresen szerepel a Játékszín előadásaiban.

Férje Bank Tamás színész, a Játékszín igazgatója (a képen), akivel 22 évvel ezelőtt házasodtak össze. Két gyermekük született.

A mi kis falunk színésznői a sorozatban és a valóságban

Tóth Enikő Pajkaszeg Zömbiknéjeként kotnyeles öregasszonyt játszik, de a színházi darabjaiban teljesen más oldalát láthatja a közönség: dögös miniszoknyában, dívaként lejt táncot a Játékszín Menopauza című darabjában. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen másképp fest Tóth Enikő a sorozatban és a színpadon, valamint A mi kis falunk többi színésznőjét is láthatod az általuk alakított figurát játszva, és az életben.

Ezt is szeretjük