Lengyel Tamás másfél évig titkolta, hogy szerelmes - Párjáról először mesélt
Lengyel Tamás a NőComment! című műsorban mesélt először a szerelméről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lengyel Tamást több sorozatban is láthatták már a tévénézők: a Jóban Rosszban után szerepelt a Munkaügyek, a Fapad, az Aranyélet című sorozatokban, illetve az RTL Klub két sikerszériájában is, a Válótársak Jocijaként és A mi kis falunk Gyurijaként. 

A mozifilmek közül a BÚÉK-ban és a Víkendben is főszerepet játszott, a színpadon számos drámai szerepben bizonyíthatott, 2017-ben Jászai-díjjal is kitüntették. Magánéletéről keveset beszél, de a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című műsorban viszont elárult néhány részletet a kapcsolatáról. 

Gyuriként az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában
Gyuriként az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában
Fotó: RTL Klub

Ábel Anita műsorvezető az egyik legsármosabb színésznek nevezte Lengyel Tamást, és kíváncsi volt, a 42 éves sztár kihasználja-e az előnyös külsejét ismerkedéskor, illetve egyáltalán ismerkedik-e jelenleg, vagy párkapcsolatban él. A színész azt a meglepő választ adta, hogy nem, az emberek többnyire fel sem ismerik, a műsorba érkezésekor is egy átlagos nézőnek hitték. Ábel Anita azt a tippet adta, hogy járjon melegítőben és műbajusszal (mint A mi kis falunk Gyurija - a szerk.), akkor talán felismerik. 

Lengyel Tamás egy interjúban azt mesélte, negyvenéves korára szeretne családot: felséget és gyerekeket. A NőComment! műsorvezetője kíváncsi volt, hol tart az elképzelései megvalósításában. 

Van egy barátnőm másfél éve. Nagyon szeretjük egymást

- mondta szűkszavúan, majd arra kérdésre, mi fontos számára egy nőben, azt válaszolta: például az intellektusa, a személyisége, a humora. Azt is elárulta, hogy elsőre egy nő tekintetét, a szemét, a mellét, a lábát nézi meg. 

lengyel-tamas
Fotó: TMC

A színész abba nem kívánt belemenni, hányadán áll a kapcsoltuk, gondolkozik-e a lánykérésen, de azt elárulta, hogy nem rajong a nagy lakodalmakért. 

- Ezt megtartjuk magunknak, hogy mikor és hogyan állunk. Én a kicsi, magányos esküvők híve vagyok, úgy gondolom, hogy ez a pillanat ránk tartozik. 

Győrfi Pál 14 éve bolondul a gyönyörű Adriennért

Győrfi Pál 2009-ben vette feleségül Mauritiuson Adriennt. Ezután hamarosan érkeztek a gyerekek is: Ádám az esküvőjük évében, Alíz 2011-ben, míg Lilla 2013-ban jött a világra. Az OMSZ szóvivője a házasságuk tizedik évfordulója alkalmából, idén májusban újra oltár elé vezette feleségét.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük