Lengyel Ferenc megmutatta szép, felnőtt lányait: Zita szőke, Adél barna
Lengyel Ferenc és felesége, Horn Andrea két felnőtt lány szülei. Zita 1991-ben, Adél 1995-ben látta meg a napvilágot.

lengyel-ferenc-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lengyel Ferenc 2019 óta szerepel az RTL Klub sikersorozataiban: először a Drága örökösök Szappanos Tiborjaként zárták szívükbe a nézők, 2021-től pedig a Keresztanyu bajszos rendőrfőnöke, Tomasevics Tivadarként imádják.

A Jászai Mari-díjas színész 2021 októberében kerek születésnapot ünnepelt, hatvanéves lett. Családja pontosan tudja, nem szereti a meglepetéseket, de azért az apró figyelmességeknek mindig örül. Felesége és lányai a kedvenc meggytortájával lepték meg, és sushival is készültek az ünnepeltnek.

Lengyel Ferenc és lányai

A nosztalgiázás sem jellemző rá, mindig a jövőbe tekint. Reméli, sok szép feladat vár még rá, de ezenkívül is vannak álmai.

- Ha egy vágyamat kellene kiemelni, akkor az az lenne, hogy ha egyszer unokáim születnek, lássam őket egészségben és boldogságban felnőni. És hogy a nyolcvanadikon arról mesélhessek, milyen is volt unokázni - árulta el a Best magazinnak 2021 januárjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Lengyel Ferenc és felesége, Horn Andrea házasságából két lánygyermek született, Zita 1991-ben, Adél 1995-ben látta meg a napvilágot. Már mindketten felnőtt, vonzó nők, akik kérdés nélkül kijelentik, édesapjuknál jobb apát nem hordott hátán a föld. 

Örökölték apjuk művészi vénáját, Zita grafikusként, Adél filmrendezőként dolgozik. Az előbbi másban is hasonlít Lengyel Ferencre: nagyon hasonló a személyiségük, amit a fejükbe vesznek, azt mindenáron megvalósítják, mindketten forrófejűek, és rendkívül édesszájúak.

lengyel
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

A nővérek szép emlékeket őriznek a gyerekkorukból, bár édesapjuk szakmájából adódóan sokat volt távol, igyekezett a lehető legjobban jelen lenni az életükben: ő tanította biciklizni és úszni őket, és olyan apa-lányai hagyományokat teremtett, amelyek a mai napig megmaradtak.

- Amíg általános iskolások voltunk, minden reggel felkelt, csinált nekünk reggelit friss gyümölcslével, és bevitt minket a suliba. Ha manapság valamiért náluk alszunk, ugyanúgy elkészíti reggel az ételt és a kávét. Szerencsések vagyunk, hogy ilyen apukánk van - mesélte Zita 2019 áprilisában a lapnak.

Gálvölgyi János lányai

Gálvölgyi János öt évtizede boldog felesége, a híres bűvész, Rodolfo lánya, Judit oldalán. Világéletében két lánygyermekről álmodott, és ez meg is adatott neki: Eszter 1973-ban, Dorka 1975-ben született.

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Ezt is szeretjük