2 milliárdot keresett tavaly a magyar műsorvezető: a top 5-ös lista sztárjai ennyit kaszáltak

A Forbes közzétette, mennyi pénzt kerestek 2021-ben a legértékesebb magyar celebek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Forbes egy héttel ezelőtt tette közzé a legértékesebb magyar celebek listáját, amit kilencedik alkalommal állítottak össze, most pedig az is kiderült, kik keresték a legtöbb pénzt. 

Hat kategóriában osztályozták a celebeket 1-től 10-ig terjedő skálán: ismertségük, láthatóságuk, kedveltségük, hitelességük, pénztermelő képességük és online jelenlétük került mérésre - ezek átlaga adja az úgynevezett Forbes-Celebindexet. 

Legtöbbet kereső magyar sztárok

A Forbes most közzétette, hogy a top 5 legértékesebb celebek közül ki mennyi pénzt keresett. A celeblista élére a 2021-es eredményei alapján a műsorvezető és zenész Majka került, akinek a pénztermelő képessége is kiemelkedő. Fő cége, a televízió-műsorgyártással, valamint előadóművészeti tevékenységgel foglalkozó Dyma MM Kft. a 2020-as, 50 milliós árbevételét 2021-ben 302 millió forintra tudta növelni. 

Képes összeállításunkból részletesen megtudhatod, mennyit keresett a top 5 legértékesebb celeb. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük