11 év után távozik a TV2 sztárja - Így búcsúzott adás után a nézőktől Legerszki Krisztina
Tegnap este szerepelt utoljára a Jóban Rosszban sorozatban Legerszki Krisztina.

beauty and style
Top olvasott cikkek

11 év után kiszállt a Jóban Rosszban egyik főszereplője. A Pongrácz Barbarát alakító Legerszki Krisztina a szerda esti adás után az Instagramon búcsúzott a nézőktől.

A színésznő korábban nem akarta elspoilerezni, hogy temetésével a karaktere eltűnik Csillagkútról. 

Pongrácz Barbarát eltemették

Legerszki Krisztina 2009-ben váltotta a Pongrácz Barbarát alakító Mészáros Kittyt. A történet szerint Barbara sokadjára beleszeret Rolandba (Suhajda Dániel). A férfi új irodaházának megnyitója után el akarják hagyni a várost, azonban Tünde (Bogdányi Titanilla) felrobbantja az épületet, Barbara pedig belehal sérüléseibe.

legerszki-krisztina
Fotó: TV2

"Ha ezt a posztot olvassátok, immáron végleg kiderült, hogy Barbara elbúcsúzott Csillagkúttól, elbúcsúztam a sorozattól. Ezt a posztot közvetlenül azután írom, hogy megnéztem Barbara temetését. Nagyon méltó búcsújelenet. Köszönöm az íróknak és a kollégáimnak a munkát és érzékenységét, ahogy ezt a jelenetet megformálták. Köszi srácok, Szívzsebre vágtam!" – írta a 34 éves sztár.

A színésznő köszönetet mondott a nézőknek, akik nap mint nap nyomon követik Csillagkút lakóinak történetét. Köszöni, hogy sokan szerették az általa megformált Barbarát, és hogy rengeteg levelet, üzenetet, ajándékot, elismerést, támogatást kapott. Ugyanakkor a kritikákért is hálás, amik néha ugyan fájtak, ám végül szemléletváltáshoz vezettek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ha ezt a posztot olvassátok, immáron végleg kiderült, hogy Barbara elbúcsúzott Csillagkúttól, elbúcsúztam a sorozattól. Ezt a posztot közvetlenül azután írom, hogy megnéztem Barbara temetését. Nagyon méltó búcsújelenet. Köszönöm az íróknak és a kollégáimnak a munkát és érzékenységét, ahogy ezt a jelenetet megformálták. Köszi srácok, Szívzsebre vágtam! Na de haladjunk szépen sorjában. Drága Nézőink elsőként hozzátok szólok! Köszönjük, hogy vagytok nekünk!Három dologért vagyok igazán hálás értetek! 1.Köszönjük a mindennapos meghívást (úgy délben és este 8körül☺️ a nappalitokba(vagy ahol a tv van), ahol nap-nap után figyelemmel követtek bennünket! Köszönjük a megtiszteltetést, hogy valamilyen szinten részesei lehetünk a mindennapjaitoknak!Köszönjük a hitet Csillagkútban!! 2. A sok jó szót, elismerést támogatást,öleléseket, mosolyokat, kis ajándékokat, amiket személyesen vagy üzeneteként, levélként kaptam tőletek az elmúlt 10 évben!Szívembe zártam mind. ❤️Köszönöm, hogy szerettétek Barbarát. Szerettétek a munkámat. De azoknak legalább annyira köszonöm, akik nem.Éppen ezért hármas pont—> 3. Köszi a kritikákat! (nem kíméltetek, de ok🤪) Amik néha fájtak, de hatásukra létrejöhetett olykor valami szemléletváltás vagy éppenhogy egy még erősebb hit magamban,hogy ok, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz ugyanúgy. Ez van. Az élet megy tovább 😃✌️A szándék a fontos... Megvolt,jófajta.A többi mindenkinek szíve jóga.. Ja nem joga.Na mindegy is. Szóval köszönöm ezt is! Hálás vagyok, hogy meg adatott ez majdnem 11év Barbaraként! ❤️Nagyon sokat kaptam és tanultam ettől a szereptől! Kívánom, hogy ezen az új úton, amin elindultam sokatokkal újra találkozom majd😉! Isten áldjon Mindenkit! Szép estét! Jó éjt! @jobanrosszban #jobanrosszban #supertv2 #köszönökmindent

Krisztina Legerszki (@legerszki_kriszti) által megosztott bejegyzés,

"Hálás vagyok, hogy megadatott ez a majdnem 11 év Barbaraként! Nagyon sokat kaptam, és tanultam ettől a szereptől! Kívánom, hogy ezen az új úton, amin elindultam, sokatokkal újra találkozom majd" – zárta sorait.

Cseke Katinka fürdőruhás és fehérneműs fotói

Cseke Katinka egy évvel ezelőtt maga sem gondolta volna, hogy bevállal egy dögös fehérneműs és fürdőruhás fotózást. Száz kiló körül, több sikertelen vagy csak egy ideig hatásos fogyókúra után azt gondolta, már túlsúlyosan hal meg. Miután 30 kilót fogyott, nemcsak karcsúbb lett, de új frizurát és egyre nőiesebb ruhákat is visel, újra bátran megmutatja a nőies oldalát.

Ezt is szeretjük