Kiderült, mi okozta Leblanc Győző párjának hirtelen halálát: a színész élete szerelmét vesztette el
Leblanc Győző párja, Tóth Éva operaénekes 2022. augusztus 11-én tragikus hirtelenséggel hunyt el.

leblanc-győző-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Leblanc Győző párja 2022. augusztus 11-én tragikus hirtelenséggel hunyt el. Tóth Éva opera-énekesnő 61 éves volt. Az orvosok közölték, agyvérzést kapott.

A híres operaénekes élete szerelmét veszítette el. Tóth Évával együtt járták az országot zenés estjükkel, nem csak a színpadon, a magánéletben is több évtizede tökéletes párost alkottak.

Leblanc Győző párjának halála

Leblanc Győző a Blikknek mesélt fájdalmáról. Elárulta, kedvesével pár hónappal ezelőtt egy kollégájuk vízszórásos búcsúztatóján vettek részt. A művésznőt annyira meghatotta a szertartás, hogy azt mondta, ő is ilyen temetést szeretne.

- Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön ez a nap... Éva tiszteletére szeptember 19-én, 18 órakor egy búcsúestet tartunk a nagytétényi Szelmann Házban, ahol egykori kollégái, énekesek adnak műsort cigányzenekarral kísérve. Azért itt, mert a közelben laktunk és sokat léptünk fel közösen a kultúrházban. Nehéz pillanatok várnak rám... - árulta el Leblanc a napilapnak.

A gyászban fiai támogatják. Minden adminisztrációs dolgot Éva végzett, így a színész-énekesnek meg kell tanulnia az e-mailezést, erre kisebbik gyermeke, ifjabb Győző tanítja.

- Ő intézett mindent a számítógépen, szervezte a fellépéseket, az adminisztrációt. Most ez mind rám hárul, de én nem vagyok olyan jártas a számítógépek, az informatika világában. Gergely fiam pedig inkább telefonon keres mostanában, mert nagyon elfoglalt, balett-táncos és éppen bemutatóra készül az Operában. 

Varnus Xavér testvére elhunyt

Varnus Xavér elvesztette élete egyik legfontosabb szereplőjét, öccse 45 évesen váratlanul meghalt. A tragédia híre Kanadában érte júniusban, egyből repülőre ült, hogy az édesanyjával lehessen.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Tóth Éva és Leblanc Győző hivatalos oldala

Ezt is szeretjük