Kiderült, mi okozta Leblanc Győző párjának hirtelen halálát: a színész élete szerelmét vesztette el

Leblanc Győző párja, Tóth Éva operaénekes 2022. augusztus 11-én tragikus hirtelenséggel hunyt el.

leblanc-győző-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Leblanc Győző párja 2022. augusztus 11-én tragikus hirtelenséggel hunyt el. Tóth Éva opera-énekesnő 61 éves volt. Az orvosok közölték, agyvérzést kapott.

A híres operaénekes élete szerelmét veszítette el. Tóth Évával együtt járták az országot zenés estjükkel, nem csak a színpadon, a magánéletben is több évtizede tökéletes párost alkottak.

Leblanc Győző párjának halála

Leblanc Győző a Blikknek mesélt fájdalmáról. Elárulta, kedvesével pár hónappal ezelőtt egy kollégájuk vízszórásos búcsúztatóján vettek részt. A művésznőt annyira meghatotta a szertartás, hogy azt mondta, ő is ilyen temetést szeretne.

- Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön ez a nap... Éva tiszteletére szeptember 19-én, 18 órakor egy búcsúestet tartunk a nagytétényi Szelmann Házban, ahol egykori kollégái, énekesek adnak műsort cigányzenekarral kísérve. Azért itt, mert a közelben laktunk és sokat léptünk fel közösen a kultúrházban. Nehéz pillanatok várnak rám... - árulta el Leblanc a napilapnak.

A gyászban fiai támogatják. Minden adminisztrációs dolgot Éva végzett, így a színész-énekesnek meg kell tanulnia az e-mailezést, erre kisebbik gyermeke, ifjabb Győző tanítja.

- Ő intézett mindent a számítógépen, szervezte a fellépéseket, az adminisztrációt. Most ez mind rám hárul, de én nem vagyok olyan jártas a számítógépek, az informatika világában. Gergely fiam pedig inkább telefonon keres mostanában, mert nagyon elfoglalt, balett-táncos és éppen bemutatóra készül az Operában. 

Varnus Xavér testvére elhunyt

Varnus Xavér elvesztette élete egyik legfontosabb szereplőjét, öccse 45 évesen váratlanul meghalt. A tragédia híre Kanadában érte júniusban, egyből repülőre ült, hogy az édesanyjával lehessen.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Tóth Éva és Leblanc Győző hivatalos oldala

Ezt is szeretjük