Varnus Xavér öccse 45 évesen meghalt: kiderült, mi okozta a halálát

Varnus Xavér márciusban találkozott utoljára Ádámmal. Akkor még nem tudta, utoljára látja szeretett testvérét.

Varnus Xavér öccse meghalt

Varnus Xavér elvesztette élete egyik legfontosabb szereplőjét, öccse 45 évesen váratlanul meghalt. A tragédia híre Kanadában érte júniusban, egyből repülőre ült, hogy az édesanyjával lehessen.

Ádám teljesen egészséges férfi volt, halálát egy félrement falat okozta, egy pillanat leforgása alatt ért véget az élete. A testvérek nagyon szoros viszonyt ápoltak, az orgonaművész rajongásig szerette 14 évvel fiatalabb fivérét.

Varnus Xavér öccse meghalt

Utoljára tavasszal találkozott Ádámmal. Régi hagyományuk, hogy amikor Varnus hazalátogat Kanadából, édesanyjukkal karöltve kimennek a Fiumei úti temetőbe a családi sírbolthoz.

- Őseink maradványainál búcsúzunk el ilyenkor egymástól. Így volt ez most, márciusban is, nem gondolhattuk akkor, hogy ezen az ikonikus helyen találkozunk így, hármasban utoljára - mondta el a Best magazinnak az 58 éves híresség.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Édesanyjának öccse volt a legnagyobb támasza, elhunytával ez a szerep az idősebb testvérre hárult. Varnus Xavér magával vitte Teréziát Kanadába, hogy egymásba kapaszkodva éljék túl a feldolgozhatatlan veszteséget.

- Újraírtam életem forgatókönyvét, mostantól minden pillanatomban méltó helyet biztosítva számára. Szüleim valaha Kanadában éltek velünk, de a mostani Kanada már alig emlékeztet arra az országra, amelyben fiatalok voltak, így anyának újra kell tanulnia ezt a nemes országot.

varnus
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Sok időt töltenek együtt, az óceánparton sétálnak, nagyokat beszélgetnek. A zenész gyakran Bachot játszik az édesanyjának a régi templomból átalakított orgonán.

- És mindig mondom neki, hogy az a Bach, aki ezeket a csodálatos műveket komponálta, 21 gyermekéből 16-ot el kellett temessen életében.

Varnus Xavér temploma

Varnus Xavér 2018-ban, első unokája születése után döntött úgy, hogy a kanadai Torontóba helyezi át lakhelyét, hogy minél közelebb legyen hozzá és fiaihoz. Nem szokványos házat választott magának, ugyanis egy több mint 170 éves templomot vásárolt meg. Állítása szerint első látásra beleszeretett az ódon épületbe. 

Varnus Xavér 4 éve költözött Kanadába: egy gyönyörű templomot is vett magának

Varnus Xavér egy véletlennek köszönhetően lelt rá új otthonára.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük