Nem volt szerelem első látásra: Laky Zsuzsi filmbe illően ismerte meg férjét

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, mégis mesébe illő szerelem lett a megismerkedésük vége.

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv szerelme
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Laky Zsuzsi szépségkirálynő és férje, Dietz Gusztáv megismerkedése bármelyik amerikai romantikus filmben megállná a helyét.

A szőke szépség kezdetben egyáltalán nem szimpatizált a férfival. 2008-ban Laky Zsuzsira és társaira egy őrző-védő cég vigyázott, a lány mellé pedig Dietz Gusztávot állították, hogy vigyázzon rá testőrként.

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv szerelme

Laky Zsuzsival a Fókusznak beszéltek arról még korábban, hogy végül hogyan szerettek egymásba a körülmények ellenére. Ma már két kislány büszke szüleiként élik az életüket, Lujza már kilenc, Luca pedig 12 éves. 

Egyértelműen férje jelleme és viselkedése fogta meg, az igéző szemek és a sármos kinézet már csak a ráadás volt.

- Azt nem mondanám, hogy szerelem volt első látásra, ez folyamatában alakult ki nálunk. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a külső nálam nem fontos, viszont a belső tulajdonságai azok, amiket nagyon szeretek benne. Nagyon jó humora van, intelligens, és nekem az nagyon fontos, hogy fel tudok rá nézni.

Az egykori MMA-harcos az élet minden területén tökéletesen kiegészíti szerelmét, akivel már az első pillanatoktól kezdve megvolt a vonzalom köztük.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Zsuzsi nem azért az életem szerelme, mert olyan szép, hanem azért, mert olyan, amilyen. Neki köszönhetően most a színészkedésben is kipróbálhatom magam, amit még szoknom kell.

dietz-gusztav-kepe
Fotó: RTL/Fókusz

Nem véletlen, hogy Laky Zsuzsi és férje, Dietz Guszti hozták el 2018-ban A legbátrabb páros fődíját, amellyel bizonyították szerelmüket.

Nézd meg Schmied Zoltán feleségét is!

Schmied Zoltán és Katalin 2022-ben házasodtak össze. Titkos esküvőjüket romantikus helyszínen, a Hármashatár-hegyen tartották.

Ő Schmied Zoltán 11 évvel fiatalabb felesége: a színésznő Katalinnal titokban házasodtak össze

Schmied Zoltán és Katalin 2022-ben házasodtak össze. Titkos esküvőjüket romantikus helyszínen, a Hármashatár-hegyen tartották.

Elolvasom

Cover-kép: Facebook/Laky Zsuzsi

Ezt is szeretjük