A Crystal gyönyörű énekesnője volt - A 42 éves Lajtai Kati most így néz ki

A Crystal együttes egykori énekesnője, Lajtai Kati ma több tévés produkció énektanára.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Crystal együttes több mint tíz évig az ország egyik legnépszerűbb együttese volt. A háromtagú, magyar formáció ír zenei hangzásokon alapuló popzenét játszott, 1998-ban alakult, és 2010-ben szűnt meg.

Kasza Tibor és öccse, Gábor a szentesi gimnáziumban ismerte meg Lajtai Katit, akivel az előbbi évekig egy párt is alkotott. 

Lajtai Kati, a Crystal együttes egykori énekesnője ma

Lajtai Kati, valamint mindkét srác is énekelt, Kasza Tibi zenét és szöveget szerzett, Kasza Gábor hangszerelt. Az első lemezük, a Két utazó 2000-ben jelent meg, és rövid időn belül platinalemez lett. 2002-ben az RTL Klub Való Világ című valóságshow-jának a kísérődalát, A lét a tét című dalt is ők énekelték. Körülbelül kétévente jelent meg új lemezük. A Fújja el a szélt (2002) a Trilógia (2004), a Világok hangjai (2006), a Karácsony (2008) és a Gregorian (2009) követte.

Miután 2010-ben feloszlottak, Kasza Tibor a TV2 műsorvezetőjeként továbbra is a rivaldafényben maradt, míg az együttes másik két tagja a háttérbe vonult. Lajtai Katiról azonban elmondható, hogy időnként őt is láthatjuk a TV2 képernyőjén, emellett 2014-ben a Budapest Voices nevű formációban tért vissza  az énekléshez. 

lajtai-kati
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Lajtai Kati Az ének iskolája vagy Sztárban Sztár című zenés szórakoztató műsorok énektanára. Az egyik videóban például azt láthattuk, a 2020-as, hetedik évadban Tóth Andinak hogyan segített abban, hogyan tud minél jobb Pristley-vé válni. 

lajtai-kati-kismenok
Fotó: TV2/Kismenők

2016-ban az áprilistól júniusig tartó, Kismenők című gyerek-tehetségkutató egyik zsűritagja volt. Az év júliusában született meg kisfia, Máté.

A Sztárban Sztár 2020. november 8-i döntőjében a végül második helyen végzett Tóth Andi Kasza Tibivel énekelt duettet. A felkészülés során a 42 éves sztár "Újra összeállt a Crystal" szöveggel közös képet is posztolt Kasza Gáborral és Lajtai Katival, ami az Instagram-oldalán nézhető meg. Sok kommentelő írta, hogy a mai napig hallgatják az együttes dalait, és nagyon örülnének, ha tényleg összeállnának, és koncerteznének.   

Kasza Tibi testvére, Gábor

Kasza Tibi közösségi médiasztár és befutott műsorvezető lett a TV2-n, viszont testvére, a 42 esztendős Gábor a Crystal feloszlása után eltűnt a reflektorfényből, a tévében is csak ritkán látható. A testvére által vezetett Pénzt vagy éveket! című műsor egyik epizódjában ugyanakkor szerepelt: látszott, Gábor milyen jóképű férfivá érett az elmúlt évtizedek alatt.

Kasza Tibi testvére nagyon sármos lett - A 42 éves Gábor is a Crystal együttesben zenélt

Kasza Tibor testvérét, Gábort ritkán látni - ennyit változott a Crystal sikerei óta.

Elolvasom
Ezt is szeretjük