Lajsz András 21 év után megcsalta feleségét: 5 év elteltével visszafogadta az asszony
A 63 éves koktélkirálynak, Laszj Andrásnak öt év elteltével megbocsátotta hűtlenségét a felesége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lajsz András évtizedekig igazi showmanként élte az életét, nem csak étterem-tulajdonosként és mixerként volt ismert, a '90-es évek közepétől számos televíziós műsorban, így a Dáridóban vagy a Szuperbuliban is szerepelt: nemcsak koktélokat kevert, hanem énekelt is.

Öt évvel ezelőtt aztán a szakmai és a magánélete is kezdett összeomlani, az egészsége is, a vállalkozása is megrendült. 

Lajsz Andrásnak megbocsátotta hűtlenségét a felesége

Lajsz Andrásnak háromszintes étterme volt a főváros egyik legfelkapottabb területén, a Pozsonyi úton: a La Bodegita. A koktélkirálynak is nevezett sztár számos luxuspartin vett részt, Zoltán Erika esküvőjén is ő keverte az italokat. Koktélokat ma is készít, de már egy érdi sörözőben, amit nemrég nyitott meg újra, tavaly ugyanis a koronavírus-járvány kitörése miatt tíz nap után be kellett zárnia. 

lajsz-andras2
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Az elmúlt két évben azt is megtapasztaltam, milyen az, amikor azt is meg kell gondolni, hova és mivel mész, mit eszel. Nagyon rossz, de sokkal jobban tudod becsülni a múltadat. De én azzal már nem foglalkozok, előre nézek - árulta el a 63 éves híresség a Tények Plusznak.   

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az egészsége is megromlott, az elmúlt négy évben volt öt infarktusa és egy agyvérzése, de felállt a padlóról. 2016-ban a házassága is tönkrement: miután fény derült hűtlenségére, elhagyta a felesége. 

- Minden házasságban vannak mélypontok, hullámvölgyek. Hétévente az ember megújul, mi 21 éve éltünk együtt, amikor ez a dolog megtörtént, lehet, hogy emiatt. De egy dolog biztos, hogy a család a legfontosabb és legszentebb dolog a világon, anélkül nem lehet csinálni semmit - mesélte a TV2 műsorában. 

lajsz-andras-
Fotó: TV2/Tények Plusz

Öt év elteltével aztán az asszony megbocsátotta a félrelépést, és újra egymásra találtak. 

- Öt év magány azért nem túl jó dolog, és azt gondolom, mielőtt a családi életét bárki bármi miatt fölrúgja, hosszasan gondolja át. Megbocsátani csak az tud, aki szeret - véli Lajsz András. 

Nagy László új párja

Március közepén nagy port kavart a válogatott kézilabdázó posztja, amelyen Sónyák Szilvia fitneszmodellt öleli, ezt ugyanis házas emberként tette. A képhez annyit írt ki: együtt. Hiába érte őket sok támadás, a friss kapcsolatot nem tudták kikezdeni, azóta is együtt vannak, és a nyár elején egy Harley-Davidson-rendezvényen először jelentek meg egy párként. 

Ezt is szeretjük