Lady Szomjas először mutatta meg barátnőjét: az RTL műsorvezetője címlapfotón szerepel vele

Lady Szomjas influenszer először lépett nyilvánosság elé a barátnőjével, még a követőinek sem mutatta meg a lányt eddig.

lady-szomjas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomjas Jennifer vagy, ahogy az interneten százezrek ismerik, Lady Szomjas lett ebben a hónapban a Cosmopolitan magazin címlapsztárja és szerkesztője egyben. A lapszám tematikáját a szerelem köré építette, így adott volt, hogy ő maga is barátnőjével szerepeljen a címlapfotón.

Nem csak a nagy nyilvánosság előtt mutatta meg először párját, követői sem láthatták még, ki az a lány, aki elrabolta a szívét. 

Lady Szomjas barátnője

A tiktoker és kedvese fél éve vannak együtt. A Fókuszban elárulta, sosem érzett még senkivel sem olyat, mint Erikával.

- Nem az idő számít, hanem az, hogy tényleg egymásnak vagytok-e készítve. Nála éreztem azt először életemben, hogy otthonra találtam egy emberben.

A cikk az ajánló után folytatódik

A tévénézők az Álarcos énekes és az X-Faktor háttérműsoraiból ismerhetik, az Instagramon, a TikTokon és a YouTube-on pedig százezren követik. Utóbbi közösségi platformokon vállalta fel először a másságát 2020 nyarán.

szomjas
Fotó: RTL/Fókusz

Már akkor is tudta, nem csak pozitív visszajelzésekre számíthat majd. Most párjával is felkészültek a lehetséges negatív kommentekre.

- Eddig is volt kockázat a coming outolásban, igazából mindig van kockázat abban, ha egy olyan dologról van szó, ami sok embert érint. De úgy vagyunk vele, valakinek meg kell tennie ezt a lépést. Több mint büszkeséggel tölt el, hogy mi tesszük meg ezt a lépést.

Nézd meg Csuti párját bikiniben!

Csuti tavaly decemberben árulta el, hogy új barátnője van, aki nála jóval fiatalabb, 26 éves. A kilétét akkor még nem fedte fel, most posztolt először közös képet Biankával.

Cover-fotó: RTL/Fókusz

Ezt is szeretjük