Labancz Lillát alig ismerni fel: a szőke színésznő 12 év alatt rengeteget változott
Labancz Lillát az ország az Álom.net főszereplőjeként ismerte meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pomponlányok, iskolai dráma, szerelmi évődés - ezek jellemzik az amerikai tinivígjátékokat. Hazánkban is készült egy film, amelyben hasonló motívumok jelentek meg. Bár a 2009-ben bemutatott Álom.net című alkotás végül nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, főszereplője, Labancz Lilla számára meghozta az országos ismertséget.

Az 1986-os születésű színésznő már gyerekként a rivaldafényről álmodott, modellkarrierre és a színpadra vágyott. Az ehhez vezető utat Gór Nagy Mária Színitanodájában kezdte, majd miután nem vették fel a Színművészetire, kisebb szerepekben bontogatta a szárnyait a kamera előtt. Feltűnt a Kisváros és a Négyes pálya című sorozatokban, valamint a Barátok köztben is szerepelt. 

A 35 éves Labancz Lilla ma így néz ki

Egy évvel azután, hogy eljátszotta az Álom.net szőke Regináját, hatalmas döntést hozott: Amerikába költözött, ahol elvégezte a New York-i filmakadémiát. Mindeközben a tengerentúlon is elkezdte keresni a filmes lehetőségeket: 2019-ben Danny Trejo amerikai színész oldalán játszhatott a Counterpounch című moziban.

Ugyan évek óta ingázik Budapest és Los Angeles között, a magyar rajongótáborát nem veszítette el. Több mint 59 ezren kíváncsiak az Instagram-posztjaira, ezzel pedig véleményvezérnek számít. 

Akik követik, pontosan tudhatják, milyen sokat változott az elmúlt 12 évben. Búcsút mondott a tinibálványkülsőnek, igazi bombázóként látható friss képein. Képes összeállításunkban mutatjuk a 35 éves Labancz Lilla friss fotóit. 

Ezt is szeretjük