L.L. Junior volt párja titokban menyasszony lett: Csilla évek óta szerelmes

Hopp Csilla és kedvese, Bence ismeretsége régre nyúlik vissza. Barátok voltak, a gyengéd érzelmek szépen, lassan alakultak ki köztük.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

L.L. Junior volt párja, Hopp Csilla jó ideje kincsként vigyáz a magánéletére, igyekszik teljesen kizárni a hétköznapjaiból a nyilvánosságot. Kisfia elvesztése és a tragédiát követő médiafelhajtás teljesen felemésztette a lelkét.

Tudatosan mondott nemet minden interjúra, nem akarta világgá kürtölni, hogy évekkel ezelőtt újra megtalálta a szerelem. 

L.L. Junior volt párja menyasszony lett

Arról, hogy kedvese, Bence eljegyezte, egy, az interneten keringő kép rántotta le a leplet, amelyet a Nyerő Párosból megismert Somfai Péter felesége osztott meg. A csoportképen a házaspáron kívül L.L. Junior, Csilla, a rapper két gyermeke, Lacika és Lilike, valamint mindkettejük szerelme, Kinga és Bence szerepel.

A szemfülesek a fotó alapján találták meg Csilla párjának közösségi oldalát, itt szúrták ki, hogy januári közös képükön egy eljegyzési gyűrű látható az édesanya bal kezének gyűrűsujján.

- Igen, az egy eljegyzési gyűrű, ami jelképe a szeretetteljes, közös életünknek Bencével - erősítette meg a Story magazinnak Csilla.

L.L. Junior és Csilla 2013-ban a Mokka októberi adásában közös kisfiukkal, Lacikával.
L.L. Junior és Csilla 2013-ban a Mokka októberi adásában közös kisfiukkal, Lacikával.
Fotó: TV2/Mokka

A lap arról is beszámolt, nem friss eljegyzésről van szó. A pár egy közeli jó barátja árulta el, tavaly karácsonykor, a lehető legromantikusabb módon történt meg a lánykérés. Bence szenteste tette fel a nagy kérdést, ami teljesen váratlanul érte Csillát. 

A fodrászként dolgozó férfival hosszú évekkel ezelőttre nyúlik vissza az ismeretségük: régen barátság kötötte össze őket, ebből bontakoztak ki szépen lassan a gyengéd érzelmek. A kapcsolatukról annyit lehet még tudni, hogy Bence a széltől is óvja menyasszonyát, igyekszik távol tartani Csillát a szerepléstől.

L.L. Junior háza

L.L. Junior és felesége nyolc hónapos felújítási munkálatok után 2020-ban költözött be a törökbálinti házba. Olasz belsőépítész tervezte meg, hogyan nézzen ki a felújítás után, és az alapanyagokat is külföldről hozatták. Imádták a házat, úgy tervezték, örökre abban élnek. A háromszintes, medencés ház azonban túl nagynak bizonyult számukra.  

Ezt is szeretjük