Kunovics Katinka lánya már 5 éves - A Romantic énekesnője cuki fotót posztolt róla
Kunovics Katinka kislánya most ünnepelte születésnapját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ötéves lett Kunovics Katinka kislánya. A kisgyerek, aki a család nőtagjaihoz hasonlóan a Katalin nevet kapta, 2014. március 31-én, a vártnál egy hónappal korábban született meg. A Romantic énekesnője a kislány édesapjával egy óceánjáró hajón ismerkedett meg, ahol a hondurasi férfi fotósként dolgozott, Katinka pedig énekelt. Fernandóval az életüket hosszútávon együtt képzelték el, ám végül a baba születése után rövid idővel szakítottak, kiderült, hogy mégsem működik a kapcsolatuk. Az énekesnő egyedülálló anya lett, de szüleitől sok támogatást kap.

Gyermeke, a kicsi Katinka már óvodás, pár napja ötéves lett. Édesanyja posztja alapján rajong az unikornisokért: pólóján is a mesebeli figurát látjuk, és a tortája is egyszarvút formáz. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy birthday to my love! Isten éltesse sokáig az én szerelmem! 🎂🎂🎂❤❤❤

Kunovics Katinka (@kunovicskatinka) által megosztott bejegyzés,

Kunovics Katinka, aki mostanában látványos fogyásával került a címlapokra, tavaly ősszel azt mesélte a Kiskegyednek, hogy lánya tiszta nagymamája, nemcsak külsőre, de természetében is rá hasonlít: akaratos, remélhetőleg a későbbiekben is talpraesett lesz. A kicsi Katinka nagyon szépen énekel, és rockgitáros szeretne lenni. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ovis lányom! ❤❤❤ #pillangoscsatt #kétcopf #szeretiazovit #imadom❤

Kunovics Katinka (@kunovicskatinka) által megosztott bejegyzés,

- Állandóan csicsereg, és sokat énekel. Gyönyörű hangja van, és nagyon fogékony a zenére. Már ügyesen pengeti a saját kis gitárját, és azt mondogatja, hogy ő rockgitáros lesz. Biztos vagyok benne, hogy nagyobb korában is lesz köze a zenéhez. Anyukám azt mondta, hogy nálam még ebben a korban nem is volt érzékelhető, hogy muzikális vagyok - mesélte az énekesnő a magazinnak.

A Romantic együttes másik énekesnője is már édesanya. Völgyi Zsuzsi 2015-ben ment férjhez szerelméhez, Gáborhoz, kislányuk, Glória 2017 márciusában jött a világra. 

A Romantic tagjai egyébként újra összeálltak, Gáspár Győzőről, Kunovics Katinkáról és Völgyi Zsuzsiról, valamint az énekesnő kislányairól közös fotó is készült.

Ördög Nóra és kislánya, Mici

Ördög Nóra kislánya, Mici is ötéves. A kislány jelenleg egy újabb nagy kalandban vesz részt, ugyanis az Ázsia Expressz 2 forgatása miatt az egész Nánási család Srí Lankára utazott. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük