Kulka János remek formában van - A Magyar Filmdíj gálaestjén állt színpadra
Kulka János díjat adott át a 3. Magyar Filmdíj gálaestjén.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár színpadi szerepeiben még nem tér vissza, vasárnap este a Vígszínház közönsége a színpadon köszönthette Kulka Jánost. A színész kolléganőjével, Csákányi Eszterrel a 3. Magyar Filmdíj gálaestjén Herendi Gábort, a közönségdíjat elnyert, Kincsem című film rendezőjét szólította színpadra, és adta át neki a magyar Oscart.  

Az 59 éves színész a díjátadót követő afterpartin is maradt egy darabig, ahol szemmel láthatóan jókedvű volt. 

A Kincsemet még két kategóriában díjazták: a legjobb jelmez díját Bárdosi Ibolya, a legjobb smink és fodrász kategória díját pedig Fekete Rita, Makk Ildikó és Jónás Kata nyerte a filmben nyújtott munkájáért.

kulka-janos
Fotó: Facebook/Magyar Nemzeti Filmalap

A közönségdíjra a nézők a 4. Magyar Filmhét honlapján voksolhattak. A leadott szavazatok alapján 2017-ben a nézők a Kincsem című filmet szerették a legjobban.

kulka-janos-magyar-filmdij
Fotó: Facebook/Magyar Nemzeti Filmalap

Kulka Jánost egyelőre a közönség nem láthatja színdarabban. A Katona József Színház sajtófőnöke, Kazimir Annamária tavaly december közepén azt nyilatkozta a Borsnak, hogy, bár mindenki nagyon várja, a 2016 tavaszán stroke-ot kapott Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a közeljövőben nem tér vissza a színpadra.

Köbli Norbert forgatókönyvíró is reméli, hogy barátjával A vizsga, A berni követ, a Félvilág és a Válótársak után hamarosan újra együtt dolgozhat. Erre új filmje, a Trezor forgatásán még nem kerülhetett sor. 

- Kulka János a barátom és a legfontosabb kollégám. A Trezorban nem osztottunk rá szerepet, nem az állapota miatt, hanem, mert más karakterekre volt most szükség. De nincs már messze, hogy újra együtt dolgozzunk. A következő filmemben már biztosan szerepelni fog, hiszen lehet vele már tervezni. Sokat találkozunk, ugyanúgy lehet vele beszélgetni, mint régen. Nagyon szépen gyógyul - mondta el a Borsnak Köbli idén februárban.

Ezt is szeretjük