Kulka János remek formában van - A Magyar Filmdíj gálaestjén állt színpadra

Kulka János díjat adott át a 3. Magyar Filmdíj gálaestjén.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár színpadi szerepeiben még nem tér vissza, vasárnap este a Vígszínház közönsége a színpadon köszönthette Kulka Jánost. A színész kolléganőjével, Csákányi Eszterrel a 3. Magyar Filmdíj gálaestjén Herendi Gábort, a közönségdíjat elnyert, Kincsem című film rendezőjét szólította színpadra, és adta át neki a magyar Oscart.  

Az 59 éves színész a díjátadót követő afterpartin is maradt egy darabig, ahol szemmel láthatóan jókedvű volt. 

A Kincsemet még két kategóriában díjazták: a legjobb jelmez díját Bárdosi Ibolya, a legjobb smink és fodrász kategória díját pedig Fekete Rita, Makk Ildikó és Jónás Kata nyerte a filmben nyújtott munkájáért.

kulka-janos
Fotó: Facebook/Magyar Nemzeti Filmalap

A közönségdíjra a nézők a 4. Magyar Filmhét honlapján voksolhattak. A leadott szavazatok alapján 2017-ben a nézők a Kincsem című filmet szerették a legjobban.

kulka-janos-magyar-filmdij
Fotó: Facebook/Magyar Nemzeti Filmalap

Kulka Jánost egyelőre a közönség nem láthatja színdarabban. A Katona József Színház sajtófőnöke, Kazimir Annamária tavaly december közepén azt nyilatkozta a Borsnak, hogy, bár mindenki nagyon várja, a 2016 tavaszán stroke-ot kapott Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a közeljövőben nem tér vissza a színpadra.

Köbli Norbert forgatókönyvíró is reméli, hogy barátjával A vizsga, A berni követ, a Félvilág és a Válótársak után hamarosan újra együtt dolgozhat. Erre új filmje, a Trezor forgatásán még nem kerülhetett sor. 

- Kulka János a barátom és a legfontosabb kollégám. A Trezorban nem osztottunk rá szerepet, nem az állapota miatt, hanem, mert más karakterekre volt most szükség. De nincs már messze, hogy újra együtt dolgozzunk. A következő filmemben már biztosan szerepelni fog, hiszen lehet vele már tervezni. Sokat találkozunk, ugyanúgy lehet vele beszélgetni, mint régen. Nagyon szépen gyógyul - mondta el a Borsnak Köbli idén februárban.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük