Kulka János a stroke óta bezárkózott, de nem magányos: 3 éve szerelmes

Kulka János szégyelli magát a stroke-ja miatt, bezárkózott, de a régi ismerősök, barátok is zavarban vannak, inkább nem keresik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2011 októberében mutatták be A vizsga című filmet, amelynek főszereplőit 2021. október 14-től újra láthatjuk A játszma című mozifilmben. Kulka János 2016-os stroke-ja óta először vállalt szöveges szerepet nagyjátékfilmben, Köbli Norbert a színész jelenlegi állapotára írta a forgatókönyvet: a legendás kém, Markó Pál a történet elején agyvérzést kap, és afáziával küzd. 

A 62 éves sztár a Marie Claire magazinnak adott interjúban azt mondta, sírt, amikor befutott hozzá a felkérés. 

Kulka János bezárkózott stroke-ja után 

- Hiányzott már, hogy szerepeljek. Kértem, hogy rögtön küldje el a forgatókönyvet. Minél előbb el akartam olvasni. Miután a végére értem, azonnal felhívtam, hogy vállalom. Nagyon hálás vagyok neki. Szeretem Norbit. Nagyon tehetséges író. Én is tehetséges színész voltam - mondta a lapnak. 

A stroke előtt angolul, franciául és németül is tudott, most viszont magyarul is alig, ez pedig nagyon zavarja, szégyelli, hogy nem tudja úgy kifejezni magát, ahogy szeretné. Úgy érzi, körülötte is megváltozott minden és mindenki, sokan rá se mernek nézni. A nővérével szoros a kapcsolata, nagyon szereti, Janina gyakran felhívja, szinte mindennap beszélnek. 

kulka-janos
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Mások viszont nem telefonálnak. Nagyon zavarban vannak az állapotom miatt. Nem merik megkérdezni, hogy vagyok - árulta el hozzátéve, hogy ő is zavarban van amiatt, hogy stroke-os, a szégyenérzet miatt bezárkózott, ugyanakkor nem érzi magát egyedül.  

Nem, mert szerelmes vagyok. Három éve tart. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A humorérzéke sokak szerint a régi, de a színész azt állítja, annak a harminc százalékát is elvitte a stroke. A tornázást és a festést abbahagyta, úszni ritkán még szokott, teniszezni már nem tud, mert a jobb kezét sem tudja úgy használni, mint régen. Autót viszont óvatosan, de vezet. 

kulka-janos-a-jatszma
Fotó: InterCom

- Az orvosom nem örül neki. Egy hónapja én vezettem le Olaszországba. Tizenegy óráig tartott. Csak háromszor álltunk meg útközben. Csodálatos volt. 

A Szomszédok női mellékszereplői egykor és ma

Malek Andrea 1989 és 1993 között Szalóki Eszter mentőgyakornokot alakította, aki miatt veszélybe került Mágenheimék házassága, a doktor ugyanis belehabarodott. Ennek ellenére kedvelték a nézők a szép, mosolygós lányt. Képes összeállításunkban megnézheted a Szomszédok fontos női mellékszereplőit: mennyit változtak az évek során, és mivel foglalkoznak ma. 

Ezt is szeretjük