Csuti elárulta: Kulcsár Edina korábban az ő egyik haverjával járt
Csuti és a haverja között megszakadt a kapcsolat, miután összejött Kulcsár Edinával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"A 2020.08.21. napján a "Csuti bevallotta: Kulcsár Edinát az egyik közeli barátja kezéről csapta le" címmel a Feminán megjelent írás címe valótlan tényállítást tartalmazott Csutiról, mikor azt állította, hogy ő csapta le Kulcsár Edinát egy közeli barátja kezéről. Kulcsár Edina és Csuti barátjának kapcsolata már korábban véget ért, annak nem a Csutival kialakult szerelmi kapcsolata vetett véget."

Szabó András, vagyis Csuti Szulák Andrea Life TV-n futott, Nyugi, köztünk marad című műsorában mesélt arról, hogyan ismerkedett Kulcsár Edinával, aki mára már a felesége és két gyermeket nevelnek. 

Kulcsár Edina korábban Csuti haverjával járt

- Nem a legjobb barátomnak, de egy nagyon jó haveromnak volt a barátnője, és miután ők szakítottak, mi három hónapra rá elkezdtünk máshogy nézni egymásra - mondta.

Csuti azt akarta, hogy a haverja erről személyesen tőle értesüljön, ezért felhívta, hogy szeretne vele találkozni, mert történt valami, amit szeretne, ha tőle tudna meg. 

- Nagyon jó haverok voltunk, de ez a haverság nem maradt meg. Azt mondta, nem tudunk találkozni, mondjam el a telefonban, én pedig megmondtam, hogy szerelmes vagyok Edinába. "Ja, jó, semmi gond!", ezt reagálta rá. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Csuti örült neki, hogy ilyen könnyedén meg tudták beszélni, este viszont a haverja visszahívta, és akkor már más véleményen volt. Közölte, neki ez nagyon rosszul esett, nem gondolta volna. 

- Mondtam, hogy én se gondoltam volna. Mi több mint tíz éve ismertük egymást Edinával, és soha nem néztünk úgy egymásra, aztán jött egy élethelyzet, egy érzés, és paff! De az élet minket igazol. 

Ezt is szeretjük