Óriási örömhír: Kulcsár Edina babát vár - Betegsége miatt azt hitte, nem lehet gyermeke
Kulcsár Edina és Csuti gyereket várnak.

kulcsar-edina-csuti
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina igazi örömhírt jelentett be: babát vár kedvesével, Szabó Andrással, becenevén Csutival. A sztárpár a Best magazinnak jelentette be a csodás hírt.

Állításuk szerint már régen elengedték a babakérdést, úgy gondolták, minden úgy alakul, ahogy annak lennie kell, de végül megtörtént a csoda.

 Az egykori szépségkirálynő régóta vágyott az anyaságra, azonban sokáig nem sikerült a gyermekáldás, emellett több furcsa tünete is jelentkezett, ezért a szépséges műsorvezető felkereste az orvost.

- Tudtam, hogy valami nincs rendben. Kiderült, hogy PCOS-em van, vagyis policisztás petefészek szindrómával küzdök, ami egy hormonális betegség. Drasztikus beavatkozást ajánlottak, de nem vállalkoztam rá, inkább úgy döntöttem, várok. Az orvos azt mondta, nagyon nehéz lesz teherbe esni, mindössze 10% esélyt látott rá, hogy természetes úton sikerülni fog. Felkészített, hogy esetleg lombikprogramban kell majd részt vennünk - nyilatkozta Edina a Bestnek, aki egyébként bátran vállalkozott volna a lombikprogramra is, ha természetes úton nem szülhet gyereket.

Mindig is arról álmodozott, hogy fiatal anyuka lesz. A diagnózis felállítása után viszont elengedte Csutival a gyerekkérdést, helyette mind a ketten rengeteget dolgoztak, belevágtak a közös otthonuk építkezésébe, így nem görcsöltek rá a gyermekáldásra. Ezután, ahogy az a filmekben is lenni szokott, rögtön megtörtént a csoda. Ahogy Edina elkezdte a terhesség első tüneteit érezni magán, vett három tesztet, mindegyik pozitív eredményt mutatott. Természetesen a hírnek Csuti is nagyon megörült.

Mi készítettük @edinakulcsar_official és @csut.i első babaváró sorozatát.... részletek a ma megjelent Best magazinban. Gratulálok ismét! 💙

Borzi Vivien (@vivienborziphotography) által megosztott bejegyzés,

 - Nagyon vágytam már rá, hogy gyerekünk legyen, talán jobban és régebb óta, mint Edina. Tisztában vagyok a szerepemmel, most egyértelműen én vagyok a harmadik a sorban, de ez így van jól - árulta el a magazinnak Csuti, aki mintaapa szeretne lenni, sőt, szeretné, ha a szülésnél is ott lehetne kedvese mellett.

Jelenleg még nem tudni a baba nemét, csak azt, hogy őszre várják a kis jövevényt. Edina kislányt, Csuti kisfiút szeretne, de a lényeg, hogy egészséges legyen a baba. A pár a jövőben szeretné összekötni az életét is, de jelenleg az építkezésre koncentrálnak, hogy a picit már az új otthonába tudják hazavinni.

Ezt is szeretjük