Gyomorforgató, mire kötelezték a TV2 két műsorvezetőjét
Az Ázsia Expressz szereplőinek furcsa ételeket kellett enniük.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Ázsia Expressz hét sztárpárosának nem volt könnyű dolga a TV2 műsorának harmadik részében sem. Nemcsak az újbóli stoppolással és szálláskereséssel gyűlt meg a bajuk, miközben ezúttal 144 kilométert kellett megtenniük, de Ördög Nóra ajándékával is. 

Mindegyik páros egy-egy fonott, fedeles kosárkát kapott, mellyel a műsorvezetőtől megkapott üzenet alapján ki kellett szállniuk a járműből, amivel utaztak, az útjukat pedig addig nem folytathatták tovább, amíg a kosár több esetben nagyon büdös tartalmát el nem fogyasztották. 

azsia-expressz-kosarkak
Fotó: TV2/Ázsia Expressz

Kulcsár Edina párja, Csuti közölte, ő nem bírja az ételeket megenni öklendezés nélkül, így végül a szépségkirálynő, műsorvezető volt az, aki erőt vett magán, és csukott szemmel azt kérte szerelmétől, tegye a szájába az ételdarabokat. 

- Ez nem egy normális tojás, ugye? - kérdezte a barna szépség. 

- Hát, itt egyébként az, mert én már láttam itt embereket ilyeneket enni - próbálta nyugtatgatni Csuti, aki látta, hogy a tojásban lévő embrió az egyik elfogyasztandó étel. 

kulcsar-edina-azsia-expressz
Fotó: TV2/Ázsia Expressz

- De büdös! Jó, megettem. Most tényleg megettem egy csirkét? - kérdezte sírós hangon Edina. 

- Dehogy is! Csak sima fehérje volt! - válaszolta gyorsan Csuti. 

- Akkor miért volt csont benne? - kérdezte szipogva a párja. 

A TV2 versenyben lévő másik műsorvezetője, Berki Krisztián és a Viszkis kijelentették, hogy ők biztos, hogy nem eszik meg Ördög Nóra ajándékát. Aztán még egyszer elolvasták a műsorvezető üzenetét: a versenyt csak akkor folytathatjátok, ha megettétek mindkét doboz tartalmát. 

viszkis
Fotó: TV2/Ázsia Expressz

A Viszkis végül megette a békát, Berki pedig a kieséstől tartva erőt vett magán, és az orrát befogva, öklendezve megette az embriós tojást. Másoknak szárított ebihallal, kakasherével és egyéb fura ételekkel is meg kellett birkózniuk a tojás mellett. Fésűs Nelly és Muri Enikő, illetve R. Kárpáti Péter és lánya, Rebeka nem bírták megenni a fura étkeket, de ettől függetlenül folytathatták útjukat, mindössze annyi volt a büntetésük, hogy tíz percig nem stoppolhattak.  

Ezt is szeretjük