Kulcsár Edina fürdőruhás fotója: 3 hónappal a szülés után posztolta a gyönyörű kismama

A fürdőruhás fotót posztoló Kulcsár Edinát elhalmozták bókokkal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edináról kevesen mondanák meg friss fotója láttán, hogy két kisgyermek édesanyja. Kisfia, Medox 2018 augusztusában született, kislánya, Nina idén április közepén jött világra. 

A kicsik között kevesebb, mint két év a korkülönbség, de a 29 éves sztár ezt nem bánja. Eleinte nehezebb két kicsivel, de ha már játszani is tudnak egymással, előny lesz, hogy egy korosztályba tartoznak. 

Kulcsár Edina fürdőruhában

Áprilisban azt nyilatkozta, hogy 16 kilót hízott, és a bőre több helyen is felszakadt, de nem az a fontos, hogy mielőbb visszanyerje régi formáját, hanem az, hogy Ninát minél tovább tudja szoptatni. A követői is követendő példának tartják hozzáállását, hogy nem akarja sok hollywoodi sztár példáját követni, akik pár héttel vagy hónappal a szülés után ismét olyan vékonyak, mint a kifutómodellek. 

A kétgyerekes anyuka persze igyekszik egészséges életmódot folytatni, a szoptatással is mennek le a kilók, ami meg is látszik. Sok nő vágyik olyan alakra, mint amilyen Kulcsár Edináé fürdőruhában három hónappal Nina világra jövetele után.    

"Nagyon jó vagy Edina, le a kalappal" - poénkodott egy kommentelő. 

"2 gyerkőc után is ugyanolyan gyönyörű vagy!" - dicsérte egy másik hozzászóló. 

Csobot Adél bikiniben

Istenes Bence és Csobot Adél először 2016 májusában lettek szülők, majd a huncut kis Nátánt 2018 augusztusában követte kisöccse, Ádin. Az énekesnőről tavalyi nyaralási fotóin kevesen mondták volna meg, hogy egy évvel korábban adott életet második kisfiának. 

Ezt is szeretjük