Kulcsár Edinát ezzel kergeti az őrületbe a férje - Csuti sokszor kiakasztja
Ezen vitázik össze sokszor Kulcsár Edina és Csuti.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és férje, Csuti kapcsolata nem is lehetne harmonikusabb. Öt éve vannak együtt, imádják a 2018 szeptemberében világra jött kisfiukat, Medoxot és áprilisban született kislányukat, Ninát.

Ám mint minden párnak, nekik is megvannak a maguk rigolyái, amikkel egymás agyára mennek. A sármos sztár például irtó idegesítő dologgal borítja ki rendszeresen kedvesét. 

Ezzel megy Csuti Kulcsár Edina idegeire

A sztáranyuka Várkonyi Andrea műsorában, a Női titkok Várkonyi Andinál című talkshow-ban mesélt arról, hogy az ő házassága sem mindig fenékig tejfel.

kulcsár-edina-női-titkok
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andival

Van, hogy összekapnak párjával, és jó pár irritáló szokással is rendelkeznek mindketten. Míg a 29 éves szépség sóhajtozással érzékelteti, ha valami gondja van, addig a férfi motyogni szokott.

- Mindig mondom a férjemnek, Csuti, te ilyen motyogós öregember leszel! - mesélte a Life TV műsorában.

kulcsár-edina
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andival

Ám mégsem ez Csuti legkellemetlenebb szokása: amivel a leginkább kihúzza feleségénél a gyufát, az az, hogy rendszeresen elfelejti visszacsavarni az üdítősdobozok kupakjait, ami jó pár kellemetlen percet szerzett már a párnak. 

- Csutinak rengeteg rossz tulajdonsága van, nem tekeri rá a kupakot az üvegre például. Tegnap pont emiatt kerültünk rém kellemetlen helyzetbe. Egy hivatalos ügyben írtunk alá papírokat, ott volt egy üveg víz, rámutattam, és megkérdeztem, hogy az övé-e, mire mondta, hogy persze - kezdte a kínos sztorit.

- Menő módon elém akarta csúsztatni a vizes palackot, és mivel nem volt rendesen rajta a kupak, minden csurom vizes lett.

Mádai Vivien jóképű férje

Mádai Vivien alkalomadtán közös fotót posztol sármos férjével - a rajongók legnagyobb örömére. Zoltánt többször láthatták a tévénézők a Mokkában szakértőként vagy egy-egy reklámban. A jóképű fogorvos nemcsak szakmájában, de apaként is kétségkívül megállja a helyét. Nézd meg a közös, cuki családi fotóikat!

Ezt is szeretjük