Kulcsár Edina férje meglepő dolgot vallott be - Ezt nem gondoltuk volna Csutiról
Kulcsár Edina férje, Csuti nyíltan vállalja, hogy mit csinált.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok férfi gondolja úgy, hogy nem férfias dolog, ha valaki túl sok időt szentel külsejének, esetleg eljár ilyen-olyan fiatalító kezelésekre. Számos hazai híresség bebizonyította már, hogy nem szégyen a plasztika, most Kulcsár Edina férje, Csuti vallotta be, mit korrigáltatott az arcán.

A műsorában, a Női titkok Várkonyi Andival vendégeként arról kérdezték, ciki-e, ha egy férfi többet készülődik, mint a párja. Bár erre igennel válaszolt, nem gondolja, hogy ha extrán odafigyel külsejére, attól kevésbé lenne maszkulin. 

Csuti nem szégyelli, hogy botoxoltat

Bevallotta, hogy zavarták a szem alatti karikái, ezért évente egyszer botoxoltatja a szemkörnyéki ráncait. 

- Zavartak a szemkörnyéki karikáim, ezért többször is voltam már botoxon, de nem az van, hogy ki van vasalva az egész fejem. Hat injekciót kapok az egyik szemem alá, és négyet a másikba. Ez egy körülbelül kettő és fél perces eljárás. 

Csuti-botox
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andival

Elmondta, azt gondolja, ésszel kell megtalálni az egyensúlyt. A homlokát például nem töltetné fel soha, nem szeretne úgy kinézni, mint akinek nincsen mimikája. 

Magyar férfi sztárok, akik vállalják, hogy plasztikáztattak

Tilla nem ellenzi a plasztikát, mi több, a botoxtól sem zárkózik el, azonban szerinte mértékletesen kell bánni a beavatkozásokkal. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai férfi sztárok, akik szépészeti beavatkozáson vettek részt.

Ezt is szeretjük