Kulcsár Edina több mint 100 millió forintot keresett 2022-ben: kiderült, mekkora bevételt hoztak a cégei

Kulcsár Edina három cég egyedüli tulajdonosa. Mindhárom vállalkozása sikeresebben zárta a 2022-es évet, mint az előzőt.

kulcsár-edina-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edinát szépségkirálynőként ismerte meg az ország, miután megnyerte a Miss World Hungaryt 2014-ben. Azóta influenszerként is népszerű lett, illetve sikeres üzletasszonynak mondhatja magát, három cég kizárólagos tulajdonosa.

A 24.hu nézte meg a magyar hírességek cégeinek 2022-es évi beszámolóit, kiderült, Kulcsár Edina vállalkozásai sikeresen zárták a tavalyi esztendőt.

Kulcsár Edina cégei

A cégiratokban már férje, G.w.M. vezetéknevével, Varga Edinaként található meg. Mindhárom cégének árbevétele nőtt a 2021-es esztendőhöz képest.

profimedia-0665928207
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A BeautyStation Kft. a 2021-es 88 milliós árbevételét tavaly 143 millióra növelte, az eredménye pedig közel százszorosára nőtt: 727 ezer után 68 millió forint lett.

Az Edina Kulcsár Kft. a 2021-es ötmilliós mínusz után 81 millió forintos árbevétel mellett közel 58 millió forintos adózott eredményt hozott.

Harmadik, Megabeauty Kft. nevű vállalkozása 3,5 millió forintos árbevételt és bő százezer forint adózott eredményt hozott.

Kulcsár Edina édesanyjától örökölte szépségét. A külseje alapján Krisztina korát kevesen tippelnék meg jól, és az is meglepő, hogy háromszoros nagymama. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük