Kucsera Gábor kitálalt a válásról: 12 kilót fogyott, és a szüleinél él

Kucsera Gábor nagyon megváltozott, amióta februárban kiderült, elválnak Tápai Szabinával.

kucsera-gábor-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Februárban derült ki, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina elválnak egymástól. Utóbbi jelentette be a hírt, akkor azt mondta, a hűtlenség is közrejátszott a szakításban. Négy hónap elteltével a kajakos is megszólalt.

Csisztu Zsuzsa YouTube-csatornájának vendégeként tárulkozott ki. Bár leszögezte, szerinte ez a téma csak két emberre és a négy fal közé tartozik, néhány dolgot elárult arról, mennyiben változott meg az élete az elmúlt időszakban.

Kucsera Gábor a válás után

- Én azt gondolom, hogy egy párkapcsolatban mindenkinek vannak sérelmei, mind a két félnek. De úgy tekintek rá, hogy ő a gyermekeim anyukája, és pont. Bármi történt, bármi van, nem fogom kiteregetni. Szerintem a kapcsolatunk többet ért annál, mint ahogy lezárult - kezdte a beszélgetés ezen részét.

kucsera-1
Fotó: YouTube/Csisztu Channel

Szerinte az emberek a múltban teljesen félreismerték őt. Sokan nem tudják, mennyire érzelmes ember, aki nehezen lép túl dolgokon. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A változást az életében viszont nem a szakítás hozta meg, már jó pár éve elkezdődött. Teljesen új megvilágításban kezdte látni a dolgokat, elengedte azokat az embereket, akik rossz hatással voltak rá, új projektekbe fogott, sőt új hivatást tanult ki.

kucsera-2
Fotó: YouTube/Csisztu Channel

- Nagyon sokszor voltam padlón. Most amiben vagyok, azt nem kívánom senkinek sem. De ebből is megtaláltam a kiutat. Nincs sem alkohol, sem drog az életemben. Jógázom minden reggel, hatkor nyitom az edzőtermet.

Az új életmódnak meglett az eredménye, 12 kilót fogyott. Jelenleg a szüleivel él, az édesanyja meg is jegyezte neki, jó újra olyannak látnia a fiát, amilyen régen volt, és visszatalált önmagához.

Nézd meg Tápai Szabinát dögös ruhában!

Tápai Szabina  mesésen nézett ki a Sugarbird kreációjában: a lenge, fekete nadrághoz egy különleges, virágos felsőrész illeszkedett, ez tette igazán különlegessé a megjelenését.

Cover-fotó: YouTube/Csisztu Channel

Ezt is szeretjük