Tápai Szabina és Kucsera Gábor nagyobbik lánya már ekkora: Milla szőke copfos cukiság

Tápai Szabina és Kucsera Gábor három gyermekét még az Instán is ritkán látjuk. Ezúttal az édesapa posztolt nagyobbik lányukról.

kucseráék-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságából három gyermek, egy fiú és két lány született: Beni érkezett elsőnek 2013-ban, majd Milla 2018-ban, a legkisebb csemete, Bella pedig 2021-ben látta meg a napvilágot.

Februárban bombaként robbant a hír, a házaspár kapcsolata véget ért, a válás mellett döntöttek. Tápai Szabina akkor kihangsúlyozta, az a legfontosabb számukra, hogy gyermekeik ne sérüljenek a szakítás miatt, továbbra is jó viszonyban, a legnagyobb egyetértésben neveljék őket.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor lánya

Arra mindketten odafigyelnek, hogy a gyerkőcöket óvják a nyilvánosságtól. Még az is ritkaság, hogy az Instára posztoljanak róluk. Ezúttal Kucsera Gábor tett kivételt, nagyobbik lányáról, Milláról lőtt egy fotót hátulról.

Az irtó aranyos felvételt az édesapa a Groupama Arénában készítette. Azt örökítette meg, ahogy Milla a Ferencváros focicsapat kabalafiguráját ölelte. 

Annyit írt a bejegyzéshez, hogy "Szavak nélkül” - a fotó valóban önmagáért beszél, a copfos kislány és az aranyos pillanat egyaránt kiakasztja a cukiságmérőt.

Kucsera Gábor még 2022 nyarán árult el némi infót arról, milyenek a gyerekei. Palik László műsorában akkor azt mondta, Milla kemény eset, igazi Skorpió, nagyon dacos, amihez kellő rafinéria is társul.

Nézd meg Tóth Gabi óvodás kislányát is!

Tóth Gabi és Krausz Gábor élete újabb mérföldkőhöz érkezett: gyermekük, Hannaróza Marika május 15-én először ment óvodába. Cuki képen a kislány első napja az oviban.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Profimedia, TV2/Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát

Ezt is szeretjük