A TV2 sztárja félrelépett – Így bukott le a barátnője előtt
Volt idő, amikor Kucsera Gábor egyszerre két nőnek is csapta a szelet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kucsera Gábor ma már boldog házasságban él Tápai Szabina kézilabdázóval, aki 2013 októberében egy kisfiúval, Bencével, 2018 novemberében pedig egy kislánnyal, Millával ajándékozta meg. A kajakosból tévésztárrá avanzsált férfi magánélete nem volt mindig ilyen harmonikus, előfordult, amikor egyszerre több nővel is viszonya volt – derült ki a TV2 Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjéből.

A két világbajnok kajakos, Kucsera Gábor és Kammerer Zoltán egy időben együtt lakott, utóbbi még falazott is a barátjának, amikor az a barátnője mellett egy másik nővel találkozott.

kucsera-gabor-fb
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

- Volt egy aktuális barátnője, meg egy, akinek csapta a szelet. A barátnőjét rám bízta aznap estére, én otthon ültem azzal a lánnyal, keresztrejtvényeztünk, tévét néztünk. Akinek csapta a szelet, azzal elment találkozni, a másiknak meg azt mondta, nem ér rá – kezdte a mesélést Kammerer.

kammerer-zoltan
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

- Kucsi hajnali kettőkor jött hazafelé, és elmondása szerint lejött a Margit hídról, ki akarta rakni a lányt, akinek csapta a szelet, megcsókolta, és azt mondta, úgy érezte, nézte őt valaki. Kinyitotta a szemét, állt egy villamos mellette a lámpánál, amin egy ember ült: az a barátnő, akinek letagadta, hogy ráér, azt mondta, betegen fekszik – elevenítette fel a kínos helyzetet a háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó.

Ezt is szeretjük