A magyar tévésztárt megcsalta a párja – A volt barátnőjével lépett félre

Molnár Anikót akkor csalta meg a párja, amikor abortuszon esett át.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó hasonló élethelyzetben van, mint pontosan tíz évvel ezelőtt, leszámítva azt a különbséget, hogy a mostani párja fixnek tűnik, a 2009-es viszont nagyon nem volt az – mesélte hétfő este az ATV-n futó Jakupcsek Plusz című műsorban. A sors akkor mégis úgy hozta, hogy a két-három hónapja tartó kapcsolatban teherbe esett. A babát nem tartotta meg. Szerinte jó döntést hozott, ebben pedig csak megerősítette az, hogy kiderült, amikor abortuszon esett át, a férfi megcsalta.

- Amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, már éreztem, nem ez az a fiú, akivel le szeretném élni az életemet. Amikor egy nő ezt érzi, melyik ujjába harapjon? Szüljön meg úgy egy gyereket, hogy valószínűleg apa nélkül fogja felnevelni, hiszen a gyerek miatt nem akartam volna a fiúval maradni, vagy pedig vetessem el? A szüleim hároméves koromban elváltak, és apunak mindig azt mondtam, hogy apu, de nem tudtam, mit jelent maga a szó. Ezt a családmodellt nem szerettem volna továbbvinni – mesélte az egykori Nagy Ő.

molnar-aniko
Fotó: ATV/Jakupcsek plusz

 Akkori párja is megértette döntését, egyetértett vele, mert elvált emberként neki már volt egy lánya, akit az édesanyja nevelt.

- Pont, amikor az abortuszom volt, akkoriban az előttem lévő barátnőjével meg is csalt. Nagyon úriember akart lenni, úgyhogy bevallotta. Mondtam neki, ne haragudjon, de jobban jártam volna, ha csendben maradt volna. Azt gondolom, az, hogy nem tartottam meg a gyereket, a lehető legjobb döntés volt, mert nem maradtunk volna együtt – árulta el Jakupcsek Gabriellának a 43 éves sztár. 

Ezt is szeretjük