Krasznai Zsolt ritkán látott fia: Olivér tiszta apja
Krasznai Zsoltot a felesége egy fiúval ajándékozta meg, aki nem csak az arcvonásait örökölte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy dr. Krasznai Zsolt a magyar sztárok elsőszámú plasztikai sebésze, fiatalkora óta érdekli a divat, az igényes külső és az esztétika. Filozófiájával, miszerint "a szépség önbizalmat ad” sokan tudnak azonosulni.

Sebész édesapja után számára is egyértelmű volt, hogy az egészségügyben szeretne érvényesülni. Egyetemi tanulmányait 1996-ban fejezte be, majd nagy álmát, hogy megszerzi a plasztikai sebészeti szakvizsgát, 2004-ben valósította meg. Ezután megnyitotta magánklinikáját, amelyet évek óta sikeresen vezet.

Krasznai Zsolt és ritkán látott fia

Nemcsak szakmai sikereire lehet büszke, hanem gyönyörű családjára is. 17 éve boldog szép felesége, Dóra mellett, aki egy fiúgyermekkel ajándékozta meg. Olivér tiszta apja.

krasznai-1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Fia nem csak az arcvonásait örökölte, épp annyira szeret öltözködni, mint ő. Bár Olivér még csak általános iskolás, már most határozott elképzelése van arról, hogy ruhaviseletével melyik stílust szeretné képviselni. A hypebeast irányvonalat követi, amelyet a laza darabok, menő tornacipők és dizájnerkiegészítők jellemeznek.

Az iskolai csínytevések tekintetében sem esett messze az alma a fájától, Krasznai Zsolt fia épp annyira benne van a mókában, mint amennyire apukája gyerekként. 

- Huncut, eleven, de jószívű. Én is ugyanilyen voltam. Nem voltam gonosz, de rossz. Ő is ugyanilyen, eleven, játékos, pajkos. De én ennek örülök, és megmondom őszintén, attól, amennyit én az igazgatónál voltam általános iskoláskoromban, ő kevesebbet. De azért jár ő is néha, én meg mindig, amikor meghallgatom a sztorit, azt mondom: "nem szabad, Olivér”, de magamban azt gondolom, hogy nincs ezzel gond - mesélte a büszke apuka a Reggeliben.

A Reggeli műsorvezetői is elájultak attól, hogy Olivérnek milyen menő a stílusa.
A Reggeli műsorvezetői is elájultak attól, hogy Olivérnek milyen menő a stílusa.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Ugyan nem kizárt, hogy Olivér egyszer követi édesapját az orvosi pályán, a sztársebész nem erőlteti ezt mindenáron. Bár még nincs terítéken a továbbtanulás, az már biztos, hogy a gyermeknek van érzéke a zenéhez. Hobbiszinten rappel, amihez saját szöveget és zenei alapot gyárt. 

- A hangomon még kell dolgozni, de valójában ezt az egészet nem komolyan csinálom, csak viccből néhányat összedobok. Ha pedig jól sikerül, amit próbálgatok, akkor még talán lehet belőle valami. Az a baj, hogy mivel kisebb vagyok, mint a legtöbb rapper, nem olyan mély a hangom, szóval még várnunk kell - ecsetelte Olivér.

Ő Krasznai Zsolt gyönyörű felesége

Krasznai Zsolt és Dóra kapcsolata szerelem volt első látásra, a szőke szépség azonnal levette a lábáról a jóképű orvost, aki már az első találkozásuk után tudta, egy napon feleségül veszi a nőt.

Ezt is szeretjük