Tudtad, hogy Kozsónak van unokája? Lánya 2013-ban egy fiúnak adott életet
Kozso nem klasszikus nagypapa, de imád időt tölteni kilencéves unokájával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kozso nevét és munkásságát mindenki ismeri az országban, azonban a magánéletét azóta óvja rendkívüli módon a nyilvánosságtól, hogy a ’90-es évek közepén berobbant a köztudatba. Sokan azt sem tudják róla, hogy van egy unokája.

Az Ámokfutók atyja sokáig nem tartotta a kapcsolatot lányával, aki csupán háromesztendős volt, amikor édesanyjával elköltöztek tőle. Hosszú évek teltek el, mire megtörtént az újraegyesülésük, Amanda 16 esztendősen váratlanul kopogtatott apja ajtaján újra.

Kozso unokája

Noha 2010-ben Kozsó még a Reggeliben is megjelent a szépséges lánnyal, amikor az 19 éves volt, felnőttként nem szerepelt vele közösen a médiában, és nem is nagyon mesélt az időközben felnőtt nővé érett Amandáról.

kozsó-1
Fotó: YouTube/ZSHOW time

Ahogy édesapja becézi, Mandy 2013-ban édesanya lett, egy kisfiúnak adott életet. A 2022 szeptemberében kilencéves gyerkőcről eddig nem sokat lehetett tudni, nagypapája Osváth Zsolt 1Kanapén című műsorában csepegtetett róla némi információt.

Elárulta, rajongásig imádja lányát és unokáját, de ő nem az a klasszikus nagypapa, aki karosszékben hintázva vigyáz a lurkóra. 

- Nem vagyok egy nagypapa-kategória, ez nekem borzasztó. Nem érzem az én nagypapai verziómat. Nem ülök a hintaszékben, nem ez a típus vagyok.

kozsó-2
Fotó: YouTube/ZSHOW time

Az, hogy nem olyan nagyszülő, mint amilyet a legtöbben elképzelnek, még nem jelenti azt, hogy ne töltene rengeteg időt a kis unokájával, akivel az évek során kialakultak különleges, közös programjai.

- Összepakolom a kocsiba, és jön velem a stúdióba, és együtt zongorázunk. Vagy eljön velem festeni, hozza a saját cuccait, és együtt alkotunk.

Máté Péter lányunokája

Máté Péternek két lánya született, Edit, akit édesapja csak Micinek becézett, 13, míg kisebbik gyermeke, Dorka csak hatéves volt, amikor az énekes elhunyt. Nem érhette meg három unokája születését: Dani, Kamilla és Gergő mindannyian örökölték nagyapjuktól a muzikalitást.

Ezt is szeretjük