Kozso ritkán látott lánya szép, szőke nő: a 30 éves Amada ezzel foglalkozik

Kozso lánya íróként egyre ismertebb, de Amanda friss fotójával nem csak a könyve hátoldalán lehet találkozni, a tévében is szerepel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kozso és Kádár Mónika öt éven át voltak férj és feleség, házasságukból egy lánygyermekük született. Amanda immár felnőtt nő, akire az élet minden területén rátalált a boldogság.

Szülei mindketten előadóművészek. Édesapját senkinek sem kell bemutatni, anyját pedig a Zenebutik csatorna énekesnőjeként ismerhetik a tévénézők. Amandát viszont sosem vonzotta a színpad, sőt sokáig a nyilvánosságtól is elzárkózott.

Kozso lánya, Amanda

Harmincévesen érezte elérkezettnek az időt arra, hogy egyre többet mutasson meg magából: édesanyja egyik műsorában zsűritagként szerepel, illetve íróként is egyre sikeresebb: Amanda Ardens néven írta meg erotikus regényét.

amanda-1
Fotó: TV2/Mokka

- Az évek alatt sokszor keresett meg a média, hogy szerepeljek, de úgy gondoltam, még nem állok rá készen, még nem szeretnék kamera elé állni. Nem éreztem belülről azt, hogy meg tudok igazán mutatkozni, sokkal visszahúzódóbb voltam. Miután megírtam a könyvet, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam az emberektől - ecsetelte a Mokkában.

A cikk az ajánló után folytatódik

A sok bátorító szó hatására érzi úgy, kész arra, hogy többet szerepeljen. Azzal kapcsolatban is kitárulkozott a kamerák előtt, milyen a kapcsolata apjával.

amanda-2
Fotó: TV2/Mokka

- Hároméves koromban váltak el a szüleim, mindig anyukámmal volt szorosabb a viszonyom. Azt gondolom, tudni kell a helyén kezelni ezt a helyzetet.

Az írói sikereken túl a magánélete is kerek egész: boldog házasságban él, férjével egy kislányuk született, aki már kilencesztendős.

Kozso új párja

Akik követik Kozsót a közösségi médiában, azok számára feltűnhetett, január végén több olyan fotót is feltöltött az Instagramra, amelyeken egy titokzatos hölgy társaságában látható. Kiderült, a fotókon új párja szerepel.

Ezt is szeretjük