Hajas László lánya 39 éves: Orsi szőke hajú szépség

Hajas László felesége és gyerekei ritka közös képen mosolyogtak. A 39 éves Orsit csak ritkán látni az apja oldalán.

Hajas László Orsi lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajas László és felesége, Judit 25 esztendeje élnek boldog házasságban és mozaikcsaládban. Mindketten szülők voltak a megismerkedésük idején: egy-egy lányuk született előző kapcsolataikból.

Közös fiuk, Dávid is 24 éves, felnőtt férfi. Bár a családjuk nem a megszokott forgatókönyv szerint állt össze, a kezdetek óta nagy az idill és az egyetértés.

Hajas László Orsi lánya

Mindez arról a közös, családi fotóról is árad, amelyet a Hot! magazinban mutattak meg. Ritka pillanat, hogy így ötösben láthattuk őket. A képen jól látszik, Dávidból jóképű, magas fiatalember lett, Bianka és a 39 éves Orsi pedig gyönyörű nők szüleik mellett.

A három gyermek mindegyike már a maga útját járja. Édesapjuk viszont elárulta, bármennyi idősek is, a fontos családi ünnepeket mindig szüleikkel együtt töltik: így a születésnapokon és karácsonykor is összegyűlnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Hajas László és felesége között a gyereknevelésben mindig nagy volt az összhang, fontos volt számukra a következetesség, valamint az, se lányaikra, se fiukra ne erőltessék rá a saját akaratukat.

- Hagytam, hogy ők válasszák ki, hogy mivel szeretnének foglalkozni. Persze azért azt elmondtam nekik, hogy ha a fodrászszakmát választják, akkor világbajnokot faragok belőlük.

Judittal egyre jobban várják, hogy nagyszülők legyenek. Ez a téma a legidősebb gyermek, Orsi esetében már aktuális.

- Viszont soha nem vágyott saját gyerekre. Ennek ellenére a feleségemmel próbáljuk terelgetni abba az irányba, hogy mégis vállaljon be egy babát, és úgy látjuk, a jelenlegi párja mellett ez talán megvalósul.

Csányi Sándor és Pokorny Lia fia

Amikor 17 évvel ezelőtt Csányi Sándor és Pokorny Lia elváltak, azt a közös döntést hozták, hogy fiukat nem mutatják meg soha a nyilvánosság előtt. Egészen idáig tartották magukat ehhez, az immár 19 éves, érettségi előtt álló Misi életében először adott interjút édesanyjával közösen.

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia már 19 éves: a zenész Misi helyes, mint az apja

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia először adott interjút. Misi előtt ígéretes jövő áll a zeneiparban.

Elolvasom

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük