A 2007-es Csillag Születik tinisztárja volt: ápolónőként dolgozik Kovácsovics Fruzsina
Kovácsovics Fruzsina nemcsak énekesnő, hanem óvónő is, emellett szeptemberben ápolóként kezdi a kórházi gyakorlatát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovácsovics Fruzsina nevét a Csillag Születik első, 2007-es évadában ismerte meg az ország. A 19 éves énekesnő a december 22-i fináléba is bejutott, de azt végül a kis mesemondó, Utasi Árpi nyerte. 

A tehetségkutató utáni évben máris megjelent az első lemeze, 2009-ben pedig Fonogram-díjat is nyert. Az Üveggolyót két másik album követte. 

Kovácsovics Fruzsina ápolónak tanul

Kovácsovics Fruzsina mindig is igyekezett több lábon állni, így zenei karrierjének építése mellett elvégezte az ELTE Tanító- és Óvóképző karát, majd óvónőként helyezkedett el. Zenés fejlesztő foglalkozásokat is elkezdett tartani, és a kicsik őt is inspirálták gyerekdalok írására. 2016-ban az RTL Klubon futó Kicsi Óriások című műsorban tűnt fel ismét a képernyőn csapatkapitányként.

Kovácsovics Fruzsina a 2007-es Csillag Születikben.
Kovácsovics Fruzsina a 2007-es Csillag Születikben.
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

A 32 éves énekesnőnek mozgalmas volt a nyara, de a koncertek és táboroztatás fel is töltötte energiával. Ősszel az életében ismét a tanulás veszi át a főszerepet, szeptemberben kezdi kórházi gyakorlatát, ápolónak tanul - mesélte a Duna Televízió délelőtti magazinműsorában.

- Lehet, hogy gyerekkoromban a Vészhelyzet című sorozat indított el ezen a vonalon, és ez a szerelem eléggé meg is maradt. Mielőtt intenzíven elkezdtem foglalkozni a zenéléssel, a SOTE-n kezdtem tanulni, fél évet jártam, de ez később háttérbe szorult a zene, a koncertezés miatt. Az érdeklődésem az egészségügyi pálya iránt viszont megmaradt, mindig irigykedve néztem azokat a barátaimat, ismerőseimet, akik az egészségügyben tevékenykednek.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Tavaly a pandémia és a bezártság miatt sok időm felszabadult, adódott egy lehetőség, ezért elkezdtem ápolói szakirányon tanulni, és ha minden jól megy, akkor szeptemberben mehetek a kórházi gyakorlatomra - árulta el a NYÁR 21-ben

kovacsovics-fruzsina-2021
Fotó: Duna Televízió/Nyár21

Azt még nem tudja, milyen területen és osztályon dolgozik majd, de a kardiológia, ahol volt már gyakorlaton, illetve a sürgősségi betegellátás nagyon érdekli.

Utasi Árpi és a Csillag Születik sztárjai egykor és ma

Utasi Árpi mindössze 14 éves volt, amikor mesemondóként megnyerte a Csillag Születik első, 2007-es évadát. Néhány évvel később eltávoldott a rivaldafénytől, közösségi oldalán sem igazán aktív, de idén, augusztus 20-án új profilképet tett ki magáról az immár 28 éves férfi. Képes összeállításunkban nemcsak Utasi Árpit, hanem a Csillag Születik többi emlékezetes szereplőjét is láthatod, megnézheted, mennyit változtak. 

Ezt is szeretjük