A 81 éves Kovács P. József friss fotókon: a bemondó együtt gálázott a Magyar Televízió legendáival

Kovács P. József és a Magyar Televízió több legendás alakja is megjelent szerda este a Televíziós Újságírók Díja gálán.

kovacs-p-jozsef-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Radnai Péter Az első influenszerek című műsora nyert a talk-show kategóriában szerda este a 10. alkalommal megrendezett Televíziós Újságírók Díja gálán

A műsorvezetője és a producere is a Spektrum sorozatának, melyben olyan magyar televíziósokkal beszélgetett, akik a 60-as, 70-es, 80-as években véleményvezérnek számítottak, az egész ország figyelt rájuk, és adott a véleményükre. A beszélgetéseket könyv formájában is kiadta az Athenaeum Kiadó. 

Kovács P. József a Televíziós Újságírók Díjátadóján

Radnai Péter a színpadon köszönőbeszédében azt mondta, menőnek tartja, hogy egy amerikai tulajdonú televíziós csatorna felvállalta, hogy közszolgálati feladatot ellátva a magyar televíziózás nagyjairól készít műsort. A gálán Az első influenszerekben szerepelt több televíziós legenda is megjelent, akiket Radnai a színpadra is hívott, majd a közönség állva tapsolta meg őket. 

radnai-peter
Fotó: Televíziós Újságírók Díja

Köztük volt Kovács P. József is, aki felesége 2020-as elvesztése óta visszavonultan él tihanyi házában. A legendás bemondó és műsorvezető 1961-ben kezdett el dolgozni a Magyar Televízióban. 2001-ben a Magyar Televízió életműdíjával tüntették ki, ugyanebben az évben önként távozott a köztévétől. 

Képes összeállításunkban megnézheted a Magyar Televízió legendáit, akik részt vettek a 10. Televíziós Újságírók Díja gálán. 

Nézd meg képgalériánkat a 10. televíziós Újságírók Díja gáláról!

Képes összeállításunkban nemcsak Schell Judit bevállalós ruháját nézheted meg, hanem a 10. Televíziós Újságírók Díja gála többi sztárját is. 

Cover-fotó: Televíziós Újságírók Díja

Ezt is szeretjük