Dobos Evelin dögös miniruhában gálázott: RTL-es párja büszkén pózolt mellette

Dobos Evelint a színésznő kategóriában jelölték, párja Kovács Dániel Richárd három díjnak is örülhetett.

dobos-evelin-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dobos Evelin a Glamour-gála után a szerda este 10. alkalommal megrendezett Televíziós Újságírók Díja gálán is feltűnő jelenség volt. 

A színésznő RTL-es párjával, Kovács Dániel Richárd főrendezővel jelent meg a díjátadón, aki A Király című sorozat három díjának is örülhetett (legjobb sorozat, színész, színésznő).

Dobos Evelin a Televíziós Újságírók Díjátadóján

A Keresztanyuban megszeretett Dobos Evelint A Séf meg a többiek női főszerepéért jelölték a Televíziós Újságírók Díjára, de azt az idősebb Zámbó Edit megformálásáért Schell Judit vihette haza. A legjobb színész a fiatalabb Zámbó Jimmyért Olasz Renátó lett. Öröm az ürömben, hogy a díj párja, Kovács Dániel Richárd munkáját dicséri, aki büszkén karolta át a fotósok előtt gyönyörű szerelmét. 

A férfi és a női mellékszereplő kategóriában is  az HBO Max A besúgó című sorozata diadalmaskodott Hermányi Mariann-nal és Thuróczy Szabolccsal. Az előbbi köszönőbeszédében kiemelte, hogy nekik, pályakezdő színészeknek nehéz dolguk van, sokszor eltűnnek, mielőtt megmutathatnák magukat. Ezért is fontosak az olyan lehetőségek, mint amilyen A besúgó című sorozatban kapott szerepe is volt.

Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a fiatal színésznők és színészek, akik megjelentek a 10.  Televíziós Újságírók Díja gálán.

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Nézd meg képgalériánkat a 10. televíziós Újságíró Díja gáláról!

Képes összeállításunkban  nemcsak Schell Judit bevállalós ruháját nézheted meg, hanem a 10. Televíziós Újságírók Díja gála többi sztárját is. 

Ezt is szeretjük