Kozmetikus lett az RTL Klub műsorvezetője: ezért keresett új szakmát
Kovács Dóra az Éjjel-Nappal Budapest című realityben Zsófit alakította.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2013 februárjában tűzte először műsorára az RTL Klub az Éjjel-Nappal Budapest című fikciós realityt. A fiatalok körében tarolt a formátum, ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint az, hogy már közel 2000 epizódot számlál.

Nem csak maga a produkció lett népszerű, szereplőit is megszerette a közönség. Közülük sokan tudtak élni a rájuk háruló figyelemmel: többen kaptak saját műsort a csatornától. 

Kovács Dóra kozmetikus lett

A sorozat Lalija, azaz Kamarás Norbert a 2019-es Love Islandben tűnt fel, Nádai Anikó pedig olyan műsorok a háziasszonya lett, mint a Való Világ, a Házasodna a gazda vagy a Reggeli. A széria Zsófija, vagyis Kovács Dóra sem tűnt el a köztudatból, vele a HighLife című magazinműsorban találkozhatnak a nézők.

szabó dóra
Fotó: RTL Klub/HighLife

A 29 éves sztárt könnyedén nevezhetjük sokoldalúnak, DJ-ként és modellként is bizonyított már, ám most egy merőben eltérő szakmát sajátított el: kozmetikus lett. Bár továbbra is helyet kap az életében a televíziózás, ő mégis úgy érezte, szeretne birtokolni valamilyen végzettséget.

- Elkezdtem azon gondolkodni, hogy mi az a pálya, ami stabilitást ad az életembe, és emellett még élvezném is. Nyilván minden nőt érdekel a szépségápolás, én régen imádtam a biológiát és a kémiát, ez az egyenlet meg is adta az eredményt - mesélte a Reggeliben.

A képzés korántsem volt olyan könnyű, mint azt sokan elsőre gondolnák. Hosszú hónapokig tartott, és rengeteg áldozattal járt, ám ezt egy cseppet sem bánta, az Instagram-oldalán árulta el, élvezte, hogy újra iskolapadba ülhetett. A sok tanulás végül meghozta az eredményét, 2020. október 15-én ötösre záróvizsgázott, és immár hivatalosan is kozmetikusnak mondhatja magát.

Az Éjjel-Nappal Budapest sármőrje tetoválóművész lett

Törőcsik Dániel az RTL Klub napi sorozatában, az Éjjel-Nappal Budapestben vált ismertté 2013-ban, ő játszotta Kristófot. Az akkor 26 éves színész sokak kedvencévé vált, a nagy népszerűség ellenére négy és fél év után kiszállt a sorozatból, hogy új életet kezdjen Hamburgban tetoválóművészként.

Ezt is szeretjük