Kovács Áron hosszú hajjal és szakállal tiszta Jason Momoa: ennyire hasonlít a világsztárra
Kovács Áron fotóján mintha az Aquaman sztárja nézne csábosan a kamerába. Csak a tetoválások és a hatalmas izmok hiányoznak.

kovács áron cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Áront évek óta rövidre vágott frizurával, szakáll és borosta nélkül láthatjuk a tévében. Az országos ismertségét meghozó Popdarálót is hasonló fizimiskával vezette 2008-ban, így a nagyközönség szinte el sem tudja képzelni más külsővel.

Váll alá érő, hosszú tincsekkel és körszakállal nehezen jelenik meg a lelki szemeink előtt, pedig volt idő, amikor ilyen megjelenéssel hódított.

Kovács Áron hosszú hajjal

A Facebook-oldalára töltött fel egy régi képet, amely ebben az időszakban készült. Ilyen csábosan nézett a kamerába a fiatalkori fotón.

"Amikor Jason Momoa voltam, mínusz izom" - írta a bejegyzéshez.

A kommentelők szerint is kísérteties a hasonlóság közte és az Aquaman sztárja között. Akadt, aki megjegyezte, nemcsak az izmok, hanem a sok tetoválás is hiányzik, más úgy vélte, Momoa csak szeretne úgy kinézni, mint ahogy a műsorvezető a képen.

"Momoa szeretne így kinézni…sőt….Sokan szeretnének így kinézni férfiként…de jó pali voltál csávó szemmel is Áron….növeszd vissza a hajad, nagyon jól állt!"

"De jó! Nagyon jól nézel ki! Nagyon vagány vagy! Diákkoromban az ilyenekért voltam megveszve!"

"Hasonlítasz rá, csak te nem vagy összefirkálva."

Kovács Áron párja

Kovács Áron már négy éve él titkos szerelemben: ám ahogy gyermekeit és privát életét, úgy kedvesét sem mutatja meg gyakran a nyilvánosságnak. Íme a ritka fotó szerelmével.

Cover-fotó: VIASAT3/Észbontók

Ezt is szeretjük