Kósa L. Adolf ezért fordított hátat a rivaldafénynek: a műsorvezetőt milliók imádták a 90-es években
Kósa L. Adolfot a '90-es években zárta szívébe az ország. A TV2 műsorvezetőjét Ámor földi helytartójaként emlegették.

kósa-l-adolf-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ámor földi helytartója - a ’90-es években nem is kellett mást mondani ahhoz, hogy mindenki tudja, melyik magyar műsorvezetőről van szó: Kósa L. Adolfot, a Szerelem első látásra show házigazdáját rengetegen zárták a szívükbe az évtized második felében.

Az egykori tévést Palik László fedezte fel. Jóval azelőtt, hogy a képernyőre került volna, a rádiózás világában próbált szerencsét. Miután beadta a jelentkezését a Rádió Bridge-hez, ahova épp reklámhangokat kerestek, Palik hallva különleges, öblös orgánumát, úgy gondolta, több van benne, és szerette volna személyesen megismerni.

Kósa L. Adolf hová tűnt?

Már műsort vezetett a rádióban, amikor szerepelt egy reklámfilmben, itt szúrták ki a TV2 vezetői, akik elhívták egy castingra. Kisvártatva, hogy felvették a csatornához, országos ismertségre tett szert. A Szerelem első látásra című műsort közel négymillióan nézték szombat esténként.

Az ezredfordulóra sikerei csúcsára ért. Tévésként rengetegen imádták, közben üzletemberként is teremtek neki babérok: három vállalkozást vitt, rendezvényszervezéssel foglalkozott, mindemellett ügyvédi irodát vezetett. Majd egyszer csak teljesen hátat fordított a rivaldafénynek, ennek okairól Palik László YouTube-csatornáján beszélt.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Éreztem a saját korlátaimat. Éreztem, hogy szuper, eredményes, ismert ember vagyok, de nincs tovább. Négymilliónál többen úgysem fognak nézni, ráadásul jött a sok más csatorna is, ez csökkentette a nézettséget - kezdte a visszaemlékezést a Palikék Világa by Manna vendégeként.

kósa-l
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Elmondta, hiába keresett jól, még arra sem volt ideje, hogy elköltse a megszerzett pénzt. A család látta kárát annak, hogy napi 16 órákat dolgozott a hétvégeken is, ráadásul 34 évesen azt kezdte érezni, hogy romlik az egészsége is.

- Attól függetlenül, hogy mennyire szerettem, ez munka volt. 

Pénzkereseti lehetőség, de engem az érdekelt, hogy valóban minőségi létezés legyen az enyém. 

- Egy idő után éreztem, hogy a gyomrom nincs a helyén, a közérzetem sem tökéletes. Éreztem, nem megy tovább, ha mindez így folytatódik. 

Pokrivtsák Mónika ennyit változott 

A Meri vagy nem meri? című vetélkedőről mindenkinek rögtön beugrik Pokrivtsák Mónika neve. Az egykori műsorvezető az RTL Klub indulásának évében, 1997-ben került a csatornához, ahol rögtön önálló show-t kapott. Cikkünkből megtudhatod, mennyit változott 47 éves korára.

Cover-fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Ezt is szeretjük