Kiderült, mi lett a Korda-villa gyönyörű bútoraival: meglepődsz, hova kerültek
Korda György és Balázs Klári ikonikus villája januárban kelt el. Már az ingatlan bútorainak is megvan az új helye.

korda-villa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus első heteiben kezdtek szállingózni a pletykák a Korda-villáról. A szóbeszéd azt taglalta, vajon Korda György és Balázs Klári túladott-e szeretett otthonukon. Az ügy végére utóbbi tett pontot, elárulta, az ingatlant még januárban adták el.

2021 decemberében 780 millió forintért hirdették meg a hotelként is funkcionáló rózsadombi épületet. A fájó búcsút azért hozták meg, mert már sem magát a házat, sem a személyzetet nem tudták fenntartani.

A Korda-villa bútorai

Azóta az is kiderült, mi lett a sorsa a villában található gyönyörű bútoroknak. Minden szobát impozáns stílusban rendeztek be, Balázs Klári álmodott meg mindent az utolsó lakásdekorációs elemig. 

Mindezt jótékony célra ajánlották fel, Budapest II. kerülete javára. Ősi Gergely, a kerület polgármestere a Facebook-oldalán köszönte meg az adományt, valamint elárulta, hova került minden.

- Végül úgy döntöttünk, hogy az adományok a Budapesti Szent Ferenc Kórházhoz kerülnek, hiszen a kórház a Bakonyban található pihenőházában, illetve a most berendezendő nővérszállásán tudja majd használni a felajánlott bútorokat, függönyöket, szőnyegeket és lakberendezési tárgyakat - fogalmazott a bejegyzésben, amelyben meg is mutatta a tárgyakat.

A Korda-villa kívül-belül

A rózsadombi villa 32 éven keresztül volt a Korda házaspár tulajdonában. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest az impozáns Korda-villa kívül-belül.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük