Kiderült, mi lett a Korda-villa gyönyörű bútoraival: meglepődsz, hova kerültek

Korda György és Balázs Klári ikonikus villája januárban kelt el. Már az ingatlan bútorainak is megvan az új helye.

korda-villa-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Augusztus első heteiben kezdtek szállingózni a pletykák a Korda-villáról. A szóbeszéd azt taglalta, vajon Korda György és Balázs Klári túladott-e szeretett otthonukon. Az ügy végére utóbbi tett pontot, elárulta, az ingatlant még januárban adták el.

2021 decemberében 780 millió forintért hirdették meg a hotelként is funkcionáló rózsadombi épületet. A fájó búcsút azért hozták meg, mert már sem magát a házat, sem a személyzetet nem tudták fenntartani.

A Korda-villa bútorai

Azóta az is kiderült, mi lett a sorsa a villában található gyönyörű bútoroknak. Minden szobát impozáns stílusban rendeztek be, Balázs Klári álmodott meg mindent az utolsó lakásdekorációs elemig. 

Mindezt jótékony célra ajánlották fel, Budapest II. kerülete javára. Ősi Gergely, a kerület polgármestere a Facebook-oldalán köszönte meg az adományt, valamint elárulta, hova került minden.

- Végül úgy döntöttünk, hogy az adományok a Budapesti Szent Ferenc Kórházhoz kerülnek, hiszen a kórház a Bakonyban található pihenőházában, illetve a most berendezendő nővérszállásán tudja majd használni a felajánlott bútorokat, függönyöket, szőnyegeket és lakberendezési tárgyakat - fogalmazott a bejegyzésben, amelyben meg is mutatta a tárgyakat.

A Korda-villa kívül-belül

A rózsadombi villa 32 éven keresztül volt a Korda házaspár tulajdonában. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest az impozáns Korda-villa kívül-belül.

Íme a Korda-villa kívül-belül: csupa pompa és luxus

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük