Balázs Klári nehezen adta be a derekát: Korda Györggyel nem volt szerelem első látásra köztük
Balázs Klári és Korda György több mint negyven éve imádják egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani, hogy a magyar sztárvilág egyik legikonikusabb álompárja Balázs Klári és Korda György. Akármilyen műsorban megfordulnak, mindenhol több mint negyven éve tartó kapcsolatuk harmóniájáról faggatják őket.

Az ország Gyuri bácsija szívdöglesztően sármos énekes volt, míg későbbi felesége dögös, vörös énekesnő, amikor a ’80-as évek elején pályatársuk, Szenes Iván bemutatta őket egymásnak. 

Balázs Klári nehezen adta be a derekát Korda Györgynek

Bár azt gondolhatnánk, hogy a szerelem tüze az első pillanatban lángra kapott, ez nem így volt. A házasságukra jellemző kiegyensúlyozottságot nehéz kezdet előzte meg, ugyanis Balázs Klári nem adta be könnyen a derekát.

- Egy kapcsolat alapja a szerelem, legyen szó egy évről vagy negyvenegyről. Az egymás iránt érzett érzéseink mit sem változtak. Noha nálunk nem volt szó szerelem első látásra, Gyuri sokat udvarolt, várt rám, hosszú idő eltelt, míg összejöttünk, és kialakultak, elmélyültek az érzések, de utána nem volt kérdés - mesélte az énekesnő a Best magazinnak.

Miután rájöttek, egymásnak teremtették őket az égiek, nem is tágítottak a másik mellől. Közösen építették fel előadói pályafutásukat, együtt beutazták a világot, és a mai napig egymás mellett ébrednek, és együtt fekszenek le. Két ennyire összetartó ember esetében érthető, hogy rettegnek az elválástól.

- Mi már életünk végéig együtt maradunk, bele se merek gondolni, mi lesz, ha el kell búcsúznunk, mi lesz velünk egymás nélkül. Egy biztos: annak lesz fájdalmasabb, aki itt marad!

A cikk az ajánló után folytatódik

A kölcsönös bizalom is nagyon fontos nekik, vakon megbíznak a másikban, ugyanakkor semmit nem titkolnak el egymás elől.

- Nincsenek titkaink vagy rejtegetnivalónk, simán belenézünk egymás telefonjába, bár Gyuri a sajátját nehezen kezeli.

Mindketten vonzó, tehetséges és karizmatikus előadókként kezdték a pályát, akiknek akár minden ujjára akadhatott volna hódoló, azonban mióta együtt vannak, még csak rá sem néztek másra, véleményük szerint egy párkapcsolatban a hűtlenség elfogadhatatlan.

- Soha nem féltem attól, hogy megcsalna, mert tudom, nagyon szeret, ráadásul tudja, hogy nálam nem lenne visszaút. Különben is, miért keresné máshol a boldogságot? - ecsetelte Balázs Klári.

50 éve házas magyar sztárpárok

Képes összeállításunkban olyan színművészeket mutatunk, akik több mint ötven éve élnek boldog házasságban. 

Ezt is szeretjük