Balázs Klárinak és Korda Györgynek ezért nem született közös gyermeke
Balázs Klári és Korda György az RTL Klub Nagy szám című műsorában tárulkozott ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Klári és Korda György kettősére könnyűszerrel illik az álompár jelző, 40 éve élnek boldog házasságban. A ’80-as évek óta együtt építették fel énekesi karrierjüket, körbeutazták a világot, valamint napjainkban is sokszor tűnnek fel közösen a televízióban.

A különböző műsorokban gyakran kérdezik őket arról, hogy mi a hosszú és boldog házasság titka. Van még egy kérdés, amivel olykor szembesülniük kell: miért nem vállaltak közösen gyermeket. 

Balázs Klári és Korda György ezért nem vállalt közös gyereket

Amikor a '80-as évek elején Szenes Iván bemutatta őket egymásnak, már mindketten túl voltak egy-egy házasságon. Míg az énekesnő nem vállalt gyermeket volt férjével, addig Korda György már édesapaként lépett a kapcsolatba. Kovács Iby színésznő 1980-ban egy Judit nevű lánnyal ajándékozta meg.

Az énekes az RTL Klub Nagy szám című produkciójában beszélt arról, milyen a kapcsolata lányával, valamint arra is kitért, hogy imádott Klárikájával miért nem döntöttek a családalapítás mellett.

- Volt egy előző kapcsolatom, abból van egy lányom. Sajnos nincs vele kontaktusom, mert Kanadában él. Hogy aztán ez az én hibám, vagy az övé? Legyen a mi dolgunk – zárta rövidre a témát.

Korda3
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

Nem titkolta, hogy egyáltalán nem bánja, hogy második házasságában nem született gyermeke.

- Se Klári, se én nem éljük meg kudarcnak, mert olyan gyorsan teltek el az évek, hogy elmondani nem tudom. Nem fért bele a gyerek.

Hogy fogalmazzam meg finoman? Őszinte vagyok: nem hiányzott.

- Annyira szégyellem ezt kimondani, de először is ott volt az anyám, akiről úgy kellett gondoskodnom, mint egy gyerekről. Ez egy nagyon fontos feladat volt az életemben. Ezenkívül még abban is hiszek, hogy valahogy ennek így kellett lennie – ezt már Balázs Klári vallotta be a műsorban.

Balázs Klári fiatalkori fotói

Kíváncsi vagy, hogy nézett ki Balázs Klári fiatalkorában? Nézd meg képes összeállításunkban, mennyire dögös volt az énekesnő a '70-es és '80-as években!

Ezt is szeretjük