Tudtad, hogy Korda Györgynek van egy 40 éves lánya? Judit tíz éve Torontóban él

Korda Györgynek 1980-ban született egy lánya, de nem tartják a kapcsolatot egymással.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Korda György 2020 januárjában ünnepelte a 81. születésnapját, több mint hat évtizedes énekesi pálya áll a háta mögött, feleségével, Balázs Klárival együtt pedig már több mint száz éve szórakoztatják a közönséget, nevük a nyolcvanas évektől összeforrt. 

Az énekes a 24.hu-nak adott interjújában a szüleiről is mesélt, és azt mondta, szép családja volt, csak az fáj, hogy a Korda nevet nem viszi tovább senki, mert nem született fia. 

Korda György lánya

Azt csak kevesen tudják, hogy még Balázs Klárival való megismerkedése előtt, 1980-ban született viszont egy lánya. 

Tíz éve, hogy Torontóba költözött, nincs vele kapcsolat. Ez is fáj.

Lehet, nem voltam igazán jó apa, de ennél többet érdemlek. Én, ha egyetlen napig nem láttam az édesapámat, már remegtem az izgalomtól, hogy mi lehet vele. Kétségtelen, hogy részemről a gyereknevelés nem egy sikertörténet. De hát senki sem lehet mindenben sikeres. A dalaimmal kell elérnem, hogy a nevem fönnmaradjon - mondta az internetes portálnak. 

Korda György 1969-ben, harmincévesen egy fotózáson
Korda György 1969-ben, harmincévesen egy fotózáson
Fotó: Fortepan/Bauer Sándor

Korda György 1978-ban ismerkedett meg Kiss Kati táncdalénekesnővel, de kapcsolatuk nem tartott sokáig, az énekest a nő terhessége is váratlanul érte. Amikor hazaérkezett az egyik tengerentúli fellépéséről, a kis Judit már négy hónapos csecsemő volt.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A kislány gyerekkorában hétvégente sok időt töltött Korda Györggyel és Balázs Klárival, erről az énekesnő a ATV A nő háromszor című műsorában mesélt.

- Gyuri lánya hét hónapos korától nyolcadikos koráig minden hétvégét nálunk töltött, péntektől vasárnapig ő volt a mi hétvégi babánk. Volt, amikor a fellépéseink alatt az anyósom vigyázott rá, aki szintén imádta. Ő volt az, aki megengedte neki a későbbi lefekvést, és természetesen járt neki a plusz palacsinta is - idézte Balázs Klári szavait 2009-ben a Bors

korda-gyorgy-balazs-klari
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Kapcsolatuk akkor változott meg, miután Korda György édesanyja meghalt. Ezt követően Judit eltávolodott tőlük. Nem vesztek össze, egyszerűen úgy hozta az élet, hogy semmilyen kapcsolat nincs már köztük. 

- A kislányom Kanadában él, így a kapcsolat elég laza. Utoljára az volt a hír, hogy menyasszony, a folytatást nem ismerjük - fűzte hozzá Korda György.

korda-gyorgy
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Korda György és Balázs Klári nem vállaltak gyermeket, az énekesnő szerint a rengeteg fellépés mellett bébiszitter nevelte volna a csemetéjüket, ezt pedig nem szerették volna. Az énekes sztárpárnak viszont van egy nevelt lánya. Amikor Klárika nővére Németországba költözött, Alice nevelésében az édesapának a Korda házaspár is rengeteget segített.

A szállodájuk irányítását ma már ő viszi. Mindenben számíthatnak rá, akárcsak a nő jóképű fiára. A két rokon nem szeretne szerepelni, ezt tiszteletben tartják, ezért csak ritkán beszéltek Alice-ről. 

Ruttkai Éva lánya

Gábor Júlia két legendás színművész lánya: Ruttkai Éva színésznő és Gábor Miklós színész lánya 1953-ban született. Édesanyja 1960-ban szeretett bele Latinovits Zoltánba, Gábor Miklós pedig a fiatal színésznő, Vass Éva személyében talált új társra, így a gyermek Gábor Júlia tágabb családja még több neves színművésszel gyarapodott. 

Ezt is szeretjük